La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

La part del cos que Clara Chía ha canviat molt des que surt amb Piqué, i no són els llavis

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

Des que és nòvia de Gerard Piqué, la jove de Barcelona de 24 anys, Clara Chía, s'ha convertit en el centre de totes les mirades.

Què sabem? Des que es va saber que Gerard Piqué havia estat infidel a Shakira i refet la seva vida amb Clara Chía, la jove, abans cambrera en un bar de copes, es va convertir en famosa de primera línia. Una atenció que Clara Chía sap que té. Les coses com són. Per aquest motiu intenta cuidar molt la seva imatge per estar el més perfecte possible cada vegada que apareix públicament.

Context: Les primeres vegades que Clara Chía va aparèixer en els mitjans de comunicació, amb fotos, ho va fer amb una imatge que va impactar a molta gent. Especialment pel cabell que portava aleshores. Un cabell molt voluminós, eixut i descuidat. Una mata de cabells que no agradava a molta gent i per la qual va rebre crítiques i comentaris negatius.

Què ha passat? Amb el pas dels mesos, Clara Chía ha anat assimilant que com a parella de Gerard Piqué tothom es fixa en ella, per bé i per malament, i ha de projectar una imatge cuidada. Per aquest motiu, a banda suposadament de posar-se llavis per tenir-los més gruixuts, la jove de Barcelona s'ha centrat a cuidar-se la melena per tenir-la millor, més brillant i hidratada. Només cal comparar una foto de fa temps amb una d'actual per veure el gran canvi que ha experimentat.

Per últim: Unes cures en el cabell que la jove es fa en una perruqueria molt cara de Barcelona, on van totes les famoses i influencers de la capital catalana. Parlem de la perruqueria Anara by Ana Lerida, ubicada a la zona alta de Barcelona, la seva preferida i per on sempre es mou. Una perruqueria per la qual, a finals de gener, va cedir la seva imatge per començar a fer-se un lloc dins del món de les infuencers. Així ho van anunciar en el seu moment Laura Fa i Lorena Vázquez, expertes en tot el que té a veure amb el trio Shakira, Gerard Piqué i Clara Chía.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué