La Jungla
Foto: | TV3
Televisió

Gerard Piqué i Clara Chía, en un caríssim restaurant que costa més de 100€ per persona

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | TV3

Gerard Piqué i Clara Chía estan més enamorats que mai i la seva relació funciona la mar de bé. Així ho demostra l'última imatge que s'ha filtrat de la parella.

Què sabem? Ahir dijous 16 de març, Laura Fa i Lorena Vázquez van visitar el programa de les tardes de TV3, Planta Baixa. Un programa que visiten cada dijous per parlar de temes del cor. Al seu pas per la cadena pública, totes dues van explicar l'última hora de Piqué i Clara Chía i van mostrar una imatge de la parella en exclusiva.

Què ha passat? El dimecres 15 de març a la nit, Gerard Piqué i Clara Chía van ser vistos en un caríssim restaurant de Barcelona, ubicat a la zona alta, la seva preferida i per on es mouen sempre. Un restaurant de menjar japonès on el preu per persona ronda els 100 euros. El local està ubicat just al costat del Parc del Turó i és molt habitual veure-hi jugadors del Barça. De fet, quan Piqué i Chía van arribar al restaurant es van trobar amb el porter del Barça, Ter Stegen. La foto és aquesta:

En profunditat: Tal com es pot veure a la imatge, Piqué i Clara anaven totalment conjuntats amb roba texana de cap a peus. Demostrant que la seva connexió és tan forta que inclòs vesteixen igual. També, segons Laura Fa i Lorena Vázquez, el porter del Barça, Ter Stegen, va saludar amb total normalitat a Clara Chía. Un gest que demostra que la jove de Barcelona de 24 anys està totalment integrada en l'entorn de Piqué.

Per acabar: Una imatge de Piqué i Clara Chía, molt feliços i enamorats en un restaurant, que dista molt d'una de les últimes imatges que s'ha publicat de Shakira. Una imatge que s'ha fet viral per les xarxes, després que la cantant fos enxampada plorant en una botiga de xocolatines de Nova York. Una imatge on Shakira està parlant amb una seguidora seva i tot i que no se sap el motiu real de les llàgrimes, podria ser o bé per la delicada situació del seu pare, o bé per la pressió que té actualment dels mitjans de comunicació, que la segueixen a tot arreu.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué