La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Vídeo de Gerard Piqué esbroncant el seu fill Milan, en el Camp Nou, que molestarà a Shakira

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Europa Press

El diumenge 26 de març a la tarda es va celebrar en el Camp Nou la final de la Kings League, un torneig de futbol organitzat per Gerard Piqué i l'streamer Ibai Llanos.

Què sabem? Més de 92.500 persones es van congregar, durant la tarda del diumenge, en el Camp Nou per veure la final a quatre del torneig de futbol de la Kings League. Una final que va guanyar l'equip El Barrio FC.

Què ha passat? Una final de futbol que Gerard Piqué va viure en primera persona. Ho va fer en companyia de molts companys i amics seus. També de la seva nòvia, la jove de 24 anys Clara Chía, i dels seus dos fills, Milan i Sasha. I de fet, el seu fill Milan s'ha convertit en protagonista durant les últimes hores. El motiu no és altre que per un vídeo que circula per les xarxes socials on es veu com Gerard Piqué esbronca durament a Milan, davant de totes les persones que hi havia en el Camp Nou. Un moment molt incòmode pel fill de Piqué, rebent crits del seu pare, que segur no agrada gens a Shakira. El vídeo és aquest:

La reacció: Els usuaris a les xarxes no han tardat a dir la seva, només veure el vídeo de Piqué esbroncant al seu fill Milan. Alguns dels molts comentaris que es poden llegir són: "Horrible", "Shakira hauria de tenir la custòdia total dels seus fills", "Està boig", "Shakira separa els teus fills d'aquest monstre" o "Per alguna raó als fills els agrada més estar amb la seva mare".

A més: Aquest vídeo de Gerard Piqué enfadat no és l'únic que s'ha fet viral a les xarxes. N'hi ha un altre, que no para de rebre comentaris, on es pot veure a Piqué molt content i alegre, cantant i saltant, mentre que els seus dos fills estan asseguts al seu costat, visiblement incòmodes i amb cara d'avorrits. Parlem d'això:

Per acabar: La relació entre Gerard Piqué i Shakira és molt tensa. No es parlen i cada vegada que s'han de comunicar alguna cosa ho fan a través dels seus respectius advocats. Una relació molt dolenta arran de la seva separació, que es va fer pública a principis de juny del 2022, després de quasi 12 anys de relació i dos fills en comú. En els pròxims dies Shakira, segons Laura Fa i Lorena Vázquez, podria fer les maletes i marxar definitivament a Miami, a una illa privada, per començar una nova vida lluny de Barcelona, Piqué i Clara Chía.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué