La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

El professor de zumba de Shakira surt a la tele i diu què pensa la cantant dels catalans

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La cantant Shakira no para de ser notícia, sigui de manera directa o indirecta. En les últimes hores el que va ser el seu professor de zumba particular ha aparegut a la televisió i ha sorprès a tothom parlant d'ella.

Què sabem? Juanma, català de Barcelona i de 43 anys. Aquest és el professor de zumba que durant una temporada Shakira va tenir contractat. Juanma anava a la mansió de la cantant a Esplugues de Llobregat, quan ella estava embarassada del seu segon fill, Sasha, i practicaven junts coreografies.

Què ha passat? Juanma ha aparegut per a sorpresa de la cantant i de tothom, durant la nit del dimarts 21 de març, en el programa de Cuatro, presentat per Carlos Sobera, First Dates. El ballarí en la seva presentació ha parlat de Shakira i ha dit: "És molt guapa, molt amable, molt treballadora i amb mi sempre es va portar molt bé". Tots dos feien classes particulars perquè segons Juanma a Shakira "no li agrada estar amb gent".

En profunditat: Juanma, que s'ha presentat en el programa per trobar un nòvio, ha explicat que ell va ser professor de Shakira quan ella estava embarassada de Sasha i la seva relació amb Gerard Piqué funcionava d'allò més bé, no com ara que no es poden ni veure. "Estant embarassada Shakira volia fer molt cardio per no pujar de pes", ha afirmat el de Barcelona. I entre afirmació i afirmació Juanma ha desvelat què pensa la colombiana dels catalans. Segons Juanma, la cantant considera que els catalans no saben ballar i no es mouen bé. "Quan li vaig dir que era català em va dir que no s'ho creia perquè em va dir que ella estava casada amb un català i que no es movia tan bé com jo". En Juanma és ell:

Per acabar: Des de la seva separació amb Gerard Piqué, la cantant de Colòmbia està de rigorosa actualitat. Tot el que fa o deixa de fer és notícia. Tot i que aviat podria deixar d'estar en el centre de totes les mirades, quan marxi finalment de Barcelona, en principi el dia 1 d'abril, per començar una nova vida a Miami. Tot i que no ho farà a la seva mansió, sinó que a la cantant li agradaria viure en una nova propietat que està ubicada en una illa privada. Desitjos de milionària.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Shakira Cuatro