La Jungla
Shakira i els seus dos fills, Milan i Sasha
Foto: Shakira i els seus dos fills, Milan i Sasha | Instagram
Famosos

Contundent comunicat de Shakira per la intimitat dels fills i sobre la premsa a Barcelona

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Shakira i els seus dos fills, Milan i Sasha
Foto: Shakira i els seus dos fills, Milan i Sasha | Instagram

Shakira i els seus dos fills ja han iniciat una nova vida a Miami, lluny de l'enrenou mediàtic provocat a Barcelona els últims mesos per la separació amb Gerard Piqué. Des dels EUA, la cantant colombiana ha publicat aquest dilluns a la nit un comunicat per demanar respecte per la intimitat dels menors en l'etapa que ara comencen.

Què sabem? A través dels seus perfils a les xarxes socials, Shakira ha implorat públicament que la premsa nord-americana no persegueixi els seus fills. Una circumstància que —segons denuncia ella mateixa— Milan i Sasha sí que han patit a Barcelona. L'artista assegura que entén que la seva vida generi interès en un moment de canvis, però demana que quedin al marge els petits.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Shakira (@shakira)

Què diu Shakira?

  • "Els meus fills han viscut un any molt difícil, patint assetjament incessant i persecució sense treva per part de paparazzi i mitjans de comunicació a Barcelona".
  • "Ara que inicien una nova etapa, demano encaridament que per favor respectin el seu dret a la intimitat".
  • "Abstinguin-se de seguir-los fins al col·legi, esperar-los a la porta de casa o perseguir-los fins a les activitats extraescolars, tal com ha passat a Barcelona per tenir fotos o millors ratings".
  • "Confio que periodistes i fotògrafs siguin sensibles a la situació d'en Milan i en Sasha, i es comportin de la forma més humana amb ells".
  • "Es tracta de la salut mental de dos menors que només volen sortir al carrer i anar a l'escola sense ser perseguits o sotmesos a l'escrutini constant de les càmeres".

D'on venim? Shakira i els seus dos fills van deixar Barcelona el passat 2 d'abril, nou mesos després de l'anunci de ruptura entre la cantant i Gerard Piqué. La intèrpret va comunicar al públic la seva marxa definitiva amb una fotografia i text a la xarxa.

  • Aquell dia, Shakira i els nens volaven a la República Dominicana per passar les vacances. Després d'uns dies de desconnexió, mare i fills ja s'han instal·lat a Florida, on els menors han de començar a anar ja a la nova escola.
Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Shakira