La Jungla
Monsterrat Bernabeu al programa de TV3
Foto: Monsterrat Bernabeu al programa de TV3
Televisió

La mare de Gerard Piqué a TV3: S'emociona parlant del seu fill i demana aquest favor sobre Shakira

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Monsterrat Bernabeu al programa de TV3
Foto: Monsterrat Bernabeu al programa de TV3

Després de la marxa de la cantant Shakira de Barcelona, la mare de Gerard Piqué, Montserrat Bernabeu, ha aprofitat per aparèixer per TV3.

Què sabem? El dissabte a la nit la mare de Gerard Piqué va visitar el programa Col·lapse de TV3, presentat per Ricard Ustrell. Una entrevista on la mare del que va ser futbolista del Barça va parlar de la seva trajectòria professional. En un moment de la conversa a Montserrat se li va trencar la veu i va fer esforços per no plorar en directe. També va fer referència a la cantant Shakira, que ara es troba a Miami amb els seus dos fills.

Què ha passat? La mare de Gerard Piqué va ser una de les convidades en el programa de Ricard Ustrell del dissabte a la nit. Al seu pas pels estudis de TV3, Montserrat va dir que no li agrada parlar de la seva vida privada en públic. També va afirmar que en moments complicats, com els últims mesos que li han tocat viure, es refugia amb la feina. "Com tothom, tinc la meva vida professional i personal. Però de la meva vida privada només en parlo amb el meu entorn. Quan estic a la feina em centro en el que haig de fer i soc la doctora Bernabeu", va confessar a Ustrell.

A més: En un moment de l'entrevista, la mare de Gerard Piqué es va emocionar parlant del seu fill. Va ser quan Ustrell va recuperar un moment de l'any 2012, concretament del mes d'abril. Un moment quan Gerard Piqué, en un partit en el Camp Nou, va donar-se un fort cop al cap en una jugada amb Drogba. Unes imatges que van tocar molt a la mare de Piqué. "Recordo que en aquell moment estava en el camp. Quan ho vaig veure no gaire bona cosa em va venir al cap. De fet, encara em costa parlar-ne", va confessar. "Ell va continuar jugant, però no sabia on estava. Estava desorientat i havia patit un traumatisme cranial important", va afegir.

Per acabar: Abans d'acomiadar a la mare de Gerard Piqué, Ricard Ustrell va desvelar el favor que Montserrat va demanar a l'equip del programa Col·lapse abans de començar l'entrevista. Un favor relacionat amb Shakira. I és que la mare de Piqué va demanar a l'equip del programa de TV3 no parlar, en cap moment, de la seva vida privada. I és que tal com estan les coses, la mare de Piqué prefereix, de moment, no pronunciar-se de manera pública per respecte al seu marit, fills i nebots. Tot i això, Montserrat Bernabéu va afirmar que avui dia "està en forma". Tres paraules amb les quals deixa clar que està preparada per tot el que pugui venir. Haurà vist Shakira l'entrevista?

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Gerard Piqué