La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Gerard Piqué ataca de nou a Shakira i la cantant respon amb un comentari molt aplaudit

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

Gerard Piqué i Shakira no es porten gens bé i no es poden veure arran de la seva separació. Una mala relació que ha quedat patent amb l'últim atac que Piqué ha dedicat a Shakira i la resposta que li ha fet arribar la cantant.

Què sabem? El passat cap de setmana Gerard Piqué va concedir una entrevista al seu amic, Gerard Romero, pel seu canal de Twitch. Una entrevista on el que va ser jugador del Barça parla sense pèls a la llengua de Shakira. El que crida l'atenció és que Piqué en cap moment menciona a Shakira sinó que tota l'estona es refereix a ella com "l'altre" o la meva "exparella".

Què ha dit? En un moment de la conversa, Romero pregunta a Piqué com ho fa perquè no l'afectin les crítiques. I és que a Romero, assegura, les crítiques l'afecten bastant, especialment arran de tota la repercussió que hi ha hagut amb la lliga de futbol de Kings League. El consell de Gerard Piqué al seu amic és que doni importància a les coses que realment la necessitin i que aprengui a relativitzar-ho tot. "Quina importància has de donar a les crítiques? Cap ni una. La gent que critica moltes vegades són robots. Si dones importància a aquesta gent estàs mort perquè els hi estàs donant el que ells volen, que és importància als seus comentaris i que se't vegi preocupat".

En profunditat: Parlant de les crítiques Gerard Piqué fa referència a Shakira. El català confessa que molts fans de la cantant, en els últims mesos li han dit de tot arran de la seva ruptura. El que crida l'atenció, però, és que Piqué es refereix a Shakira com "la meva exparella llatinoamericana". Unes paraules que molts han interpretat com una falta de respecte i menyspreu de Piqué cap a la cantant nascuda a Colòmbia.

Per acabar: Shakira no s'ha quedat callada. A través del seu compte de Twitter ha respost a l'atac de Piqué. Ho ha fet amb un missatge breu i concís, que no para de sumar comentaris i 'm'agrada'. Shakira ha escrit: "Orgullosa de ser llatinoamericana". Un missatge que ha completat amb totes les banderes dels països que conformen Sud Amèrica. Un missatge que supera les 11.000 respostes i que ha estat compartit en més de 58.000 ocasions.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira