La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

El que has de saber de la catalana Laura Vizcaíno, mà dreta de Piqué i clon de Clara Chía

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Instagram

El que va ser jugador del Barcelona, Gerard Piqué, està centrat en la seva nova etapa vital, que es basa en la relació que manté amb Clara Chía, que cada dia és més sòlida, i també amb la seva feina al capdavant de l'empresa Kosmos.

Què sabem? Fa temps, el programa dels caps de setmana de Telecinco, Socialité, va emetre un vídeo que va tenir molt ressò. Un vídeo d'una noia rossa caminant tranquil·lament dins la mansió de Gerard Piqué a Esplugues de Llobregat, quan Piqué encara estava sortint amb Shakira i la cantant es trobava molt lluny de Barcelona per motius de feina. Unes imatges de les quals molts mitjans de comunicació se'n van fer ressò, assegurant que la noia de cabell ros que caminava per casa de Piqué era Clara Chía. Però no era ella, sinó Anna Tormo, que des de fa temps treballa amb Gerard Piqué i és un clon de la seva parella. A més, en les últimes setmanes, Anna Tormo ha tornat a ser confosa per Clara Chía durant la final de la Kings League en el Camp Nou.

Què ha passat? Clara Chía i Anna Tormo no són les úniques noies, amb perfils, edats i gustos molt similars, que treballen amb Gerard Piqué. L'ex de Shakira també treballa amb una jove periodista apassionada pel món de l'esport, que es diu Laura Vizcaíno i també s'assembla molt a Clara Chía. De fet, les tres són molt amigues i en més d'una ocasió s'han deixat veure juntes.

Qui és ella? Laura Vizcaíno va començar a treballar per Gerard Piqué a finals del 2022 amb motiu del torneig de futbol de la Kings League. Actualment, Laura, que està especialitzada a crear contingut digital a les xarxes socials, està immersa en la Queens League. Una jove que juntament amb Chía i Tormo s'ha convertit en una de les persones de màxima confiança de Gerard Piqué. Així ho demostra la següent foto que s'ha publicat en un perfil de Twitter, des d'on es dona suport a la relació que l'ex de Shakira manté amb Clara Chía. Una foto on Gerard Piqué apareix amb la seva parella, Anna Tormo i Laura Vizcaíno, al més pur estil Los Ángeles de Charlie. Parlem d'això:

A més: Vizcaíno, original de Tarragona, compagina la seva feina entre Barcelona i Madrid. La jove presumeix de tenir força presència en les xarxes socials, ja que en els diferents comptes que té acumula al voltant de 200.000 seguidors, que es diu aviat. En el seu compte d'Instagram, per exemple, acumula 33.000 seguidors.

Per acabar: Abans de centrar-se en el món de les xarxes socials, Laura Vizcaíno, que va estudiar a Tarragona i va fer un màster en periodisme esportiu a Madrid, va treballar com a periodista esportiva en diferents mitjans de comunicació com Antena 3, El Español o un mitjà digital vinculat al Reial Madrid.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué