La Jungla
Foto: | NMás
Televisió

Shakira troba nova mansió a Miami per viure amb els seus fills: tots els detalls

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | NMás

Des de fa unes setmanes la cantant Shakira està immersa en la recerca d'una nova mansió a Miami on començar una nova etapa amb els seus fills.

Què sabem? Va ser a principis d'abril quan la cantant va marxar de la capital catalana per començar una nova vida a Miami després de la separació amb Gerard Piqué. De moment la cantant viu a la mansió on va viure amb el seu ex, Antonio de la Rúa. Una mansió que no és del gust de Shakira i que està plena de termites. Per aquest motiu està buscant un nou lloc per instal·lar-se.

Què ha passat? Segons El Programa de Ana Rosa, de Telecinco, la cantant hauria trobat una nova mansió on viure a Miami, tot i que encara no hi estaria vivint. Un habitatge ubicat en una caríssima i exclusiva zona on només es pot accedir amb helicòpter o vaixell. Una mansió ubicada a Fisher Island, una illa que està enganxada a Miami, on només viuen milionaris.

En profunditat: Una illa on tots els seus habitants tenen accés a dues platges privades amb sorra blanca i fina que s'importa de les Bahames. Els seus habitants també tenen accés a vuit restaurants molt exclusius i cars, un camp de golf, un balneari enorme i a 18 pistes de tenis. I precisament en una d'aquestes pistes de tenis és on Shakira, recentment, ha estat vista practicant esport.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Per acabar: El motiu pel qual Shakira estaria interessada a mudar-se com més aviat millor en aquesta illa privada és per buscar privacitat. I és que en els últims mesos que va viure a Barcelona, segons el comunicat que va fer públic, va estar sotmesa a una gran pressió per part dels periodistes que no respectaven la seva intimitat. Una illa privada que no només interessaria a Shakira, sinó també a Kim Kardashian, que sembla que també està buscant una mansió allà. Tot i que abans de començar-hi a viure, seran els veïns qui hauran de decidir si les accepten o no. I és que cada cert temps se celebren unes reunions de veïns, tots ells milionaris, on es discuteix les persones que poden entrar a viure a la zona. Estarà de sort Shakira? O haurà de continuar buscant?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira