La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

El vídeo que molestarà a Piqué: amb Clara Chía a Abu Dhabi i amb un banyador molt estret

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

Fa uns dies es va saber que Gerard Piqué, amb motiu de l'aniversari de la seva jove nòvia Clara Chía, li va regalar un luxós viatge a Abu Dhabi per celebrar els seus 24 anys.

Què sabem? Gerard Piqué i Clara Chía, superats per la situació que viuen a Barcelona arran de la pressió mediàtica, van escollir Abu Dhabi perquè allà els paparazzis no poden fer fotos dels famosos perquè es considera un delicte ja que que s'està envaint la seva privacitat. Tot i que amb el que no comptaven Piqué i Chía és que una persona anònima, que va coincidir amb ells, els hi faria un vídeo que ràpidament circularia per les xarxes.

Què ha passat? En un compte de Twitter, des d'on es dona suport a Piqué i Clara Chía, s'ha publicat un vídeo de pocs segons on es veu, clarament, a la parella gaudint de les seves vacances a Abu Dhabi. En el vídeo, concretament, es veu com Piqué parla amb una noia i després apareix Clara Chía, vestida amb una mena de túnica negre mal posada, mentre porta el cabell solt i dues roses vermelles a la mà que li hauria regalat Piqué. Un vídeo que s'ha gravat en un caríssim lloc d'Abu Dhabi. Un local de copes estil chill-out, ubicat just davant de la platja.

En profunditat: En el vídeo, Gerard Piqué, aliè a les mirades de totes les persones allà presents, llueix una samarreta blanca, unes ulleres de sol, tot i que sembla que fa núvol, i un banyador estampat en tons blaus, que li va una mica petit i és força estret. Un banyador que mentre Gerard Piqué parla amb una noia desconeguda, es va tocant una vegada i una altra com si li molestés molt. Parlem d'això:

Per acabar: Un vídeo de la parella de vacances a Abu Dhabi que no para d'acumular reproduccions. I és que de moment aquest és l'únic material gràfic que s'ha filtrat de la parella gaudint d'uns dies de relax i desconnexió lluny de Barcelona. Haurà arribat aquest vídeo a mans de Shakira? Què en pensarà la cantant del caríssim viatge que acaba de fer la parella?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué