La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Clara Chía fa 24 anys i ho celebra amb un viatge que li regala Gerard Piqué només apte per a milionaris

Barcelona.
Actualitzat: Dijous, 20 d'abril de 2023. 11:37
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La jove nòvia de Gerard Piqué, la catalana Clara Chía, està d'enhorabona. I és que avui 19 d'abril celebra una data molt especial, la del seu aniversari.

Què sabem? Clara Chía avui fa 24 anys. Una data molt especial per a la jove, que celebra en companyia de Gerard Piqué. No ho fan a Barcelona, sinó molt lluny. I és que el que va ser futbolista del Barça ha sorprès la seva parella regalant-li un caríssim viatge per escapar de la pressió mediàtica que viu des de fa mesos a la capital catalana.

Què ha passat? Gerard Piqué i Clara Chía es troben gaudint d'un viatge de parella molt especial. Tots dos han posat terra pel mig i han viatjat fins a un destí paradisíac, rodejats de molt luxe i platges de somni. La destinació elegida per la parella ha estat Abu Dhabi, el mateix lloc on viu el rei emèrit i també el seu net, Froilán. Un viatge que Gerard Piqué, presumint del seu altíssim poder adquisitiu, ha regalat a la seva parella amb motiu del seu aniversari. Així ho han donat a conèixer les periodistes Laura Fa i Lorena Vázquez en el pòdcast setmanal del diari El Periódico.

En profunditat: Una escapada de diversos dies on tots dos aprofiten per relaxar-se sense la presència de periodistes i paparazzis. I és que segons Laura Fa i Lorena Vázquez, el destí escollit per Piqué i Chía és un lloc que pels fotògrafs és molt difícil treballar. De manera que no s'esperen imatges de la parella gaudint d'uns dies de desconnexió, a no ser que Piqué o Chía, a través de les xarxes, decideixin compartir alguna estampa, tal com Gerard va fer fa uns mesos en el seu compte d'Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique)

Per acabar: Mentre Gerard Piqué i Clara Chía estan gaudint d'uns dies de descans, Shakira està centrada en la seva nova vida a Miami. Una nova vida que va començar a principis d'abril, després de deixar la seva mansió d'Esplugues de Llobregat el passat dia dos. Una nova vida en companyia dels seus fills, Milan i Sasha. Uns fills que Gerard Piqué visitarà pròximament, concretament a finals d'aquest mes d'abril, per poder passar deu dies amb ells tal com marca el conveni de separació que l'exparella va acordar.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué