La Jungla
Foto: | TV3
Famosos

Tens moment dels pares de Gerard Piqué amb la premsa quan els hi fan aquestes preguntes

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | TV3

Els pares de Gerard Piqué estan de rigorosa actualitat arran de la situació del seu fill amb Shakira, i després que Montserrat Bernabeu, fa uns dies, fes una entrevista a TV3, en horari de màxima audiència, on es va mostrar molt incòmode.

Què sabem? Els pares de Gerard Piqué han protagonitzat un tens moment amb la premsa. El motiu no ha estat cap altre que les preguntes que els hi han plantejat els periodistes, volent saber com es troba Gerard Piqué i com estan els seus nets, Milan i Sasha, que des de fa setmanes viuen a Miami amb la seva mare, Shakira.

Què ha passat? Aquest cap de setmana els pares de Gerard Piqué s'han deixat veure pel torneig de tenis Godó, que ha tingut lloc a la zona alta de Barcelona. Tots dos, però, han intentat passar desapercebuts, lluint gorres i ulleres de sol perquè ningú els reconegués. Tot i que no ho han aconseguit. I és que els periodistes, només veure'ls, els hi han fet una sèrie de preguntes relacionades amb el seu fill, nets i la cantant Shakira, que manté molt mala relació amb tots ells.

En profunditat: El pare de Piqué ha optat per mantenir-se en un segon pla i no dir res als periodistes. Qui sí ha parlat ha estat la mare d'ell, Montserrat. La doctora, molt breu, ha confessat que el seu fill "està molt bé i que tot està estupend". Unes paraules amb les quals deixa clar que Gerard Piqué es manté al marge de tot el que està passant, i se centra en la seva feina i amb la relació que manté amb la jove, també de Barcelona, Clara Chía. Preguntats pels seus nets, sobre quan els veuran, els pares de Piqué no han dit res al respecte. Tampoc han dit res de res quan els periodistes els han preguntat sobre el romàntic viatge que Piqué i Chía acaben de fer a Abu Dhabi, amb motiu de l'aniversari de la jove que acaba de fer 24 anys.

Per acabar: Va ser fa uns dies quan la mare de Gerard Piqué, Montserrat Bernabeu, va visitar el programa de Ricard Ustrell, Col·lapse, a TV3. Al seu pas per la cadena pública, Montserrat va preferir no parlar de res que estigués relacionat amb la seva família. Una condició que va imposar al programa d'Ustrell, tal com va afirmar el presentador quan es va acabar l'entrevista i abans que la mare de Piqué marxés del programa.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué