La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

El consell de Gerard Piqué a tots els joves que volen ser com ell: a Shakira no li farà gràcia

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

El que va ser jugador del Barça es troba a Miami, en els Estats Units, on ha viatjat recentment per passar uns dies amb els seus fills, Milan i Sasha.

Què sabem? Va ser ahir dijous 27 d'abril quan es van publicar les primeres imatges de Gerard Piqué arribant a Miami. Una arribada a l'aeroport que ha fet la volta al món. I és que els periodistes l'esperaven amb moltes ganes i només veure'l li van fer tota mena de preguntes relacionades amb la seva vida privada. Ell, fidel a la seva postura de no dir res, va optar pel silenci.

Què ha passat? Abans de viatjar a Miami, Gerard Piqué va donar un consell a tots els joves que volen ser com ell. Un consell que Piqué, molt directe, va dir en el plató de la Kings League després que Ibai Llanos, gran amic seu, li demanés que digués algunes paraules als joves d'avui en dia.

En profunditat: Una frase breu, però molt directe. Aquesta va ser la resposta de Piqué. Unes paraules que segur no agraden a Shakira, la seva ex i mare dels seus dos fills, amb qui manté una relació molt dolenta arran de tot l'escàndol que s'ha creat amb la seva separació. Les paraules de Gerard Piqué aconsellant a les generacions més joves van ser: "Que visquin la vida i que follin molt". Parlem d'això:

@sucesosycuriosidades

CONSEJO DE GERALD PIQUÉ A LOS JÓVENES 😳

♬ Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 - Bizarrap & Shakira

Per acabar: Un consell que sembla ser Gerard Piqué segueix al peu de la lletra. I és que Gerard no ha perdut el temps en cap moment i ha canviat a Shakira per la jove Clara Chía, de 24 anys, amb qui recentment ha viatjat fins a Abu Dhabi per gaudir d'unes romàntiques vacances. Unes vacances amb motiu del 24 aniversari de Clara Chía, on tots dos han gaudit de les platges de la zona i dels restaurants més cars i exclusius, tal com es pot veure en un vídeo que des de fa dies circula per les xarxes.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué