La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Gerard Pique viatja a Miami per veure's amb els seus fills: la condició que posa Shakira

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

El que va ser jugador del Barça compte les hores que li falten per retrobar-se amb els seus fills, Milan i Sasha, que viuen a Miami des de principis d'abril.

Què sabem? Gerard Piqué ha passat uns dies de vacances a Abu Dhabi amb la seva parella Clara Chía. Uns dies de descans que remata amb una escapada a Miami per veure els seus dos fills, que actualment viuen amb la seva mare, la cantant Shakira, en els Estats Units.

Què ha passat? Està previst que avui dimecres 26 d'abril Gerard Piqué es trobi amb els seus fills a Miami, després de molts dies sense veure's. Una trobada que fa especial il·lusió al que va ser jugador del Barça. Una trobada entre Piqué i els seus fills que, excepcionalment aquesta vegada, tindrà una durada de cinc dies. El motiu, segons ha explicat la periodista Lorena Vázquez, són els problemes que els equips legals de Piqué i Shakira haurien tingut per posar-se d'acord.

En profunditat: Un viatge de Piqué a Miami on es quedarà en un luxós hotel de la capital, molt a prop de l'escola on van els seus fills per poder estar el màxim temps possible amb ells. Un viatge en el qual Piqué també podria aprofitar per buscar un apartament a Miami, per comprar-se'l i d'aquesta manera tenir la seva casa allà per totes les vegades que vagi a veure els seus fills.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique)

Per acabar: Ara que Gerard Piqué començarà a viatjar de manera habitual a Miami s'ha sabut que Shakira li ha posat una condició, que té a veure amb Clara Chía. Sembla que la cantant no hauria prohibit en cap cas a Piqué viatjar a Miami amb la seva actual parella. Una condició que posaria fi als rumors de mala relació entre totes dues. En aquest viatge Piqué s'espera que vagi sol, però no es descarta que en les properes visites ho faci acompanyat de Clara Chía.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué