La Jungla
Foto: | Twitter
Xarxes

Clara Chía surt de festa d'incògnit, mentre Gerard Piqué va anar a Miami a veure els fills

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Twitter

Gerard Piqué torna a estar a Catalunya després d'un viatge llampec de cinc dies a Miami per veure els seus fills, Milan i Sasha.

Què sabem? Aprofitant que la seva parella estava lluny d'ella, Clara Chía va sortir de festa amb els seus amics. Però ho va fer intentant passar desapercebuda, arran de l'interès mediàtic que genera des que és parella de Gerard Piqué.

Què ha passat? Durant el cap de setmana Clara Chía va aprofitar per sortir de festa amb els seus amics, per esbargir-se i desconnectar de tota la pressió mediàtica que arrossega des de fa temps. Així ho mostra en el seu canal de Youtube el paparazzi català Jordi Martín. Unes imatges on la jove catalana, que actualment treballa a Kosmos, apareix amb la melena solta i lluint unes ulleres de sol negres per intentar passar desapercebuda i no ser el centre d'atenció.

En profunditat: Una festa de Clara Chía que va tenir lloc durant la tarda i nit en un local molt conegut de Premià de Mar, molt a prop de Barcelona. Allà la jove, segons informa el paparazzi, es va mostrar molt alegre, relaxada i tranquil·la. En aquest sentit, Jordi Martín assegura: "Va haver-hi abraçades de Clara Chía amb nois i amics, però no va passar res més".

Per acabar: En aquesta ocasió, Gerard Piqué ha viatjat sol fins a Miami, on s'ha allotjat en un hotel molt car de la ciutat que ronda els 1.000 euros la nit i que està ubicat a primera línia de mar. Uns viatges a Miami que possiblement, en un futur, Piqué podria fer en companyia de Clara Chía. I és que Shakira, segons es va saber fa uns dies, no li ha prohibit a Piqué que viatgi als Estats Units amb la seva actual parella per veure els seus fills.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué