La Jungla
Xarxes

Cristina Porta ja no és com la recordes: es talla molt els cabells i ara és així

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts

La periodista de Lleida, que compagina la seva feina entre Telecinco i 8TV, ha passat per la perruqueria per donar un nou aire a la seva cabellera.

Què sabem? Cristina Porta, estimada per molts, feia dies que deia a través de Twitter que havia pres la decisió de tallar-se els cabells i estrenar nova imatge. Una decisió que finalment ha dut a terme, deixant a molts dels seus seguidors amb la boca oberta. I és que la catalana s'ha acomiadat de la seva llarga melena, que l'ha acompanyada durant molts i molts anys.

Què ha passat? Ha estat a través de les seves xarxes socials on Cris Porta, col·laboradora de Sálvame i El Circ, ha mostrat la seva nova imatge. Una imatge que no ha passat desapercebuda per a ningú, rebent molts comentaris i 'm'agrada'. Un canvi de look que Cristina Porta s'ha fet quan falta poc més d'un mes per inaugurar l'època estival. "Aquest moment de la meva vida mereix un gran canvi. M'he tallat bastant el cabell i mai l'he portat tan curt", confessa la periodista nascuda a Lleida. La nova imatge de Cristina Porta és aquesta:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristina Porta Acosta (@cristiporta)

En profunditat: La de 8TV, que aquest dimarts 9 de maig torna a col·laborar en el programa El Circ després d'una llarga temporada, s'ha tallat els cabells just per sobre dels pits. Un tall completament recte que li queda molt bé. A banda de tallar-se el cabell, la catalana també s'ha fet un tractament de queratina per recuperar la hidratació i vitalitat i al mateix temps tenir la melena més forta i brillant. "Jo em veig rara, però m'encanta", confessa.

Per acabar: Una nova imatge que ha encantat a tots els seus seguidors. Només cal observar tots els missatges que li han fet arribar. Alguns són: "Et queda molt bé", "M'encanta", "Sense paraules", "Et queda molt bé i és un tall molt fresc per l'estiu", "La pròxima vegada encara més curt" o "Et queda genial i el cabell creix".

Categoria: La Jungla