La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Aquest és el caríssim hotel on s'ha allotjat Gerard Piqué a Miami, per més de 1.000€ la nit

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Europa Press

El que va ser jugador del Barça, i ara empresari de Kosmos, ha visitat durant cinc dies als seus fills, Milan i Sasha, a Miami.

Què sabem? Gerard Piqué acaba d'estar a Miami per veure els seus fills, que des de principis d'abril viuen amb Shakira a Miami. Una visita més curta del que s'esperava perquè només ha durat cinc dies. Segons consta en el conveni de separació entre Piqué i Shakira, el català té dret a estar deu dies cada mes amb els seus fills. Aquesta vegada només ha estat cinc dies, ja que Gerard, a finals de març, va estar amb ells més temps del que li tocava amb motiu de la seva marxa de Barcelona.

Què ha passat? Durant la seva estada a Miami Gerard Piqué s'ha allotjat en un caríssim hotel de la ciutat, que té tota mena de comoditats. Un hotel que, per persona, val més de 1.000 euros la nit. Tenint en compte que Gerard ha estat a Miami durant cinc dies i en companyia dels seus dos fills, hauria pagat al voltant de 15.000 euros, aproximadament.

En profunditat: Un hotel situat a primera línia de platja, a la zona de Sunny Isles Beach, que es troba al nord de Miami Beach. Un hotel que disposa de quatre restaurants, tres piscines ubicades just davant del mar, un balneari enorme i diverses sales de reunions. I precisament en una de les piscines de l'hotel és on Gerard Piqué ha estat vist, estirat a una de les gandules, amb el mòbil a la mà i prenent el sol mentre els seus fills es divertien jugant amb l'aigua. Parlem d'això: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Despierta America (@despiertamerica)

A més: Unes imatges de Gerard Piqué amb els seus fills, a l'hotel de Miami, que segur no agraden a Shakira. No perquè Gerard Piqué estigui més pendent del mòbil que d'una altra cosa, sinó perquè no es respecta la intimitat dels seus fills, Milan i Sasha. Una intimitat que Shakira va demanar, a principis d'abril, en el comunicat que va publicar a les seves xarxes socials quan va marxar de Barcelona per començar una nova vida en els Estats Units.

Per acabar: La visita de Gerard Piqué a Miami ha servit perquè agafin molta força els rumors que asseguren que el català estaria buscant una casa a Miami. Una casa que a Piqué, segons els periodistes de Miami, li agradaria que estigués ubicada a la zona financera de la ciutat. En cas de ser així, i que Piqué acabés trobant casa, s'hauria de modificar el conveni de custòdia compartida amb Shakira, ja que la cantant no vol que Piqué visqui a Miami ni es compri una casa.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué