La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Shakira haurà de tornar a Barcelona: els motius de la seva visita i quan ho farà

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

Va ser el dos d'abril quan la cantant Shakira, en companyia dels seus fills i germà, va marxar de Barcelona per començar una nova etapa a Miami, en els Estats Units, on es troba actualment.

Què sabem? La cantant haurà de tornar a Barcelona a finals d'aquest any 2023. Una alegria per tots els seus seguidors catalans, però no per ella. Una decisió que s'ha conegut en les últimes hores. El motiu és la data que ha fixat l'Audiència de Barcelona per celebrar el judici per frau fiscal contra l'artista de Colòmbia.

Què sabem? Durant els mesos de novembre i desembre se celebrarà el judici contra Shakira. Un judici que serà llarg perquè es preveu que durarà uns 12 dies aproximadament, començant el 20 de novembre i acabant el 14 de desembre. Un judici on declararan fins a 200 persones, entre ells productors, cantants i directius, per demostrar que Shakira és innocent. Un judici de 20 dies que es podria reduir només a un, en el cas que la cantant acceptés la seva culpa i arribés a un pacte amb la Fiscalía per no entrar a presó. Tot i que això no s'espera que passi perquè els advocats de la cantant sostenen que és innocent.

En profunditat: La cantant, que podria haver trobat una nova mansió a Miami, fa front a una elevada pena de presó de 8 anys. També fa front a una multa de 23,8 milions d'euros. Una pena de presó i multa que Shakira haurà d'afrontar si s'acaba demostrant, finalment, que entre els anys 2012 i 2014 va estafar a Hisenda un total de 14,5 milions d'euros. I és que la cantant estava obligada a tributar a Espanya, en residir durant més de la meitat de l'any en el territori espanyol.

Per acabar: En el judici que se celebrarà a finals d'aquest any no es preveu la presència de Gerard Piqué. I és que per molt malament que es portin actualment, tot l'escàndol va començar en el mateix temps que va iniciar-se la seva relació, i no s'espera que Piqué declari en contra de la cantant i mare dels seus fills.

 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira