La Jungla
Belén Esteban a 'Sálvame'
Foto: Belén Esteban a 'Sálvame' | Telecinco
Televisió

'Sálvame' reacciona a la seva cancel·lació: busca feina als col·laboradors en directe

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Belén Esteban a 'Sálvame'
Foto: Belén Esteban a 'Sálvame' | Telecinco

El darrer divendres, 'El Mundo' va publicar que Mediaset cancel·la Sálvame i el Deluxe el pròxim mes de juny, després de 14 anys en emissió. Aquest dilluns el programa de les tardes de Telecinco ha reaccionat, mantenint l’essència del programa, amb molt d’humor. A més, tant la productora de Sálvame com Mediaset han aclarit el que succeirà posteriorment a les tardes de la cadena.

Al detall: Sálvame ha obert el primer programa de la setmana fent el que millor saben fer: molt show i riure’s de si mateixos.

  • El programa ha iniciat amb el discurs de Jesús Ripoll, assessor laboral, per tal d’impartir lliçons personalitzades als col·laboradors i les seves presentadores per actualitzar els seus currículums per aconseguir noves feines.
  • Durant tota la tarda, els protagonistes han anat visitant una sala amb Ripoll per personalitzar els seus currículums amb l’humor present en tot moment.
  • A més, la tarda ha estat carregada d’indirectes per part dels col·laboradors. Belén Esteban ha estat una de les que més s’ha pronunciat amb frases com “pel que em queda al convent, em cago dins”.

En profunditat: La productora de Sálvame, ‘La Fábrica de la Tele’, s’ha pronunciat responent a la notícia de la cancel·lació tant del format diari com del Deluxe.

  • La productora ha assenyalat que Mediaset els ha confirmat la notícia de la cancel·lació dels programes al juny aquest mateix dilluns.
  • L’encara lideratge a les tardes de Telecinco, després de 14 anys; un premi Iris (2019) i l’estima del públic han estat alguns dels punts que 'La Fábrica de la Tele' ha remarcat al comunicat.
  • Tot i que “els finals mai són fàcils”, la productora ha afirmat que continuarà oferint entreteniment i amb gratitud per la fidelitat dels espectadors de l’espai.

A més: La companyia, ara liderada per Borja Prado i Alessandro Salem, també ha emès un comunicat on ha confirmat la fi de Sálvame a partir de juny i el nom de la substituta que conduirà les noves tardes de Telecinco: Ana Rosa.

  • Tal com diu la nota de premsa, “Ana Rosa Quinta es posarà al comandament d’un format diari d’actualitat, que combinarà informació i entreteniment”.

Per últim: Tot i l’anunci de la cancel·lació dels formats, el programa ha confirmat que la quarta edició de la Sálvame Fashion Week es mantindrà i s’emetrà el divendres 26 de maig, en el lloc de Viernes Deluxe. Una edició en la qual els ‘pobles del món’ serà el tema central, on els col·laboradors passejaran amb dissenys de joves artistes inspirats en els accessoris tradicionals dels llocs més exòtics del món.