La Jungla
Kiko Hernández, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Kiko Hernández, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Kiko Hernández, amb les filles petites: primera reacció a la cancel·lació de 'Sálvame'

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Kiko Hernández, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Kiko Hernández, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Kiko Hernández ha passat un cap de setmana complicat, per la notícia de la cancel·lació de Sálvame. Amb el seu futur professional en l'aire, el col·laborador s'ha refugiat en les seves dues filles, les bessones Abril i Jimena, de sis anys.

Què en sabem? Aquest divendres a la nit, Kiko Hernández compartia per primera vegada una fotografia amb les seves filles. Ell somrient i les nenes fent-li un petó a cada galta. Dues emoticones d'uns llavis amaguen els rostres de les menors per protegir-ne la identitat.

Què diu Kiko Hernández?

  • "Després d'un dia dur, arribo a casa i tinc això. Què bonica és la vida, quin regal tan gran"

En detall: Kiko Hernández publica la primera imatge de les nenes coincidint amb el terratrèmol a Telecinco per l'adeu a Sálvame. Una publicació que ha rebut desenes de missatges de suport, també d'altres companys de programa com Chelo García-Cortés, o les paraules de Mercedes Milá i la importància de saber prioritzar: "No oblidis mai que la vida està al davant", escriu la presentadora d'Esplugues de Llobregat.

A més, la primera foto publicada per Kiko Hernández arriba després de mesos de persecució dels paparazzi al seu entorn, per captar alguna fotografia familiar on aparegui també l'actor Fran Antón, amb qui manté una relació.

Per acabar: Entre el mar de reaccions dels afectats per la decisió de Mediaset, aquest dilluns s'ha pronunciat Ana Rosa Quintana. La presentadora ha confirmat que agafa el relleu a les tardes, sense abandonar el seu programa matinal i amb un advertiment amb molta càrrega política: "Seguiré donant guerra".