La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Kiko Hernández i el seu amic especial, de viatge romàntic a Nova York: fotos que parlen per si soles

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

El col·laborador de Sálvame es nega a reconèixer que manté una relació sentimental amb el seu amic més que especial, Fran Antón.

Què sabem? Kiko Hernández està molt enamorat, tot i que ell digui el contrari. El de Sálvame, des de fa temps, té un amic molt especial, Fran Antón, amb el que fa tota mena de plans i escapades molt romàntiques. L'última ha estat a Nova York.

Què ha passat? Kiko Hernández, avui dimarts 7 de març, hauria d'haver ocupat la seva cadira de col·laborador a Sálvame, el programa de les tardes de Telecinco. Però no ha estat el cas. El motiu és que Hernández es troba vivint la seva pròpia lluna de mel amb el seu amic especial, Fran Antón. Tots dos han anat a passar uns dies a Nova York aprofitant l'aniversari d'Antón. Un viatge molt especial on tots dos han estat enxampats caminant pel carrer amb actitud molt afectuosa. Les imatges parlen per si soles.

Les imatges: El programa Sálvame, durant la tarda del 7 de març, ha mostrat les fotos que una persona desconeguda ha fet de Kiko Herández i el seu amic caminant pels carrers de Nova York. El de Sálvame, amb roba còmode, ulleres de sol i una espècie de bufanda fins al nas, intenta passar desapercebut. El seu amic especial llueix una jaqueta fosca i la cara descoberta. Tots dos han estat vistos amb actitud molt còmplice. Tant és així que en una de les imatges es pot veure com caminen pels carrers molt agafadets, com fan les parelles. Parlem d'això:

Per acabar: Unes fotos que segur que no agraden a Kiko Hernández, que és molt gelós de la seva vida privada. Tot i que des de fa uns mesos està de plena actualitat, després de ser vist en repetides ocasions amb Fran Antón. Segons Hernández només són amics i no hi ha res entre ells. Així ho ha manifestat en més d'una ocasió en el programa Sálvame. Una de les últimes vegades que va parlar del tema va dir: "No tinc res més que una amistat. Si voleu creure que és l'amor de la meva vida i que em casaré amb ell és el vostre problema i de moment és que no". Una imatge, en aquest cas dues, val més que mil paraules.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco