La Jungla
Foto: | Telecinco
Famosos

Canvi radical d'un famós de Telecinco: de 'Sálvame' a vendre pastissos per 1,80€

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

El món de la televisió és tota una aventura. Moltes són les persones que pretenen fer-s'hi un lloc i guanyar-s'hi la vida, però molt poques són les que ho aconsegueixen.

Què sabem? Un famós col·laborador del programa Sálvame, de les tardes de Telecinco, ha experimentat un radical canvi de vida que ha deixat a tots amb la boca oberta. Un canvi de vida molt impactant, lluny de les càmeres i platós de televisió.

Què ha passat? Un famós de Telecinco està de plena actualitat després de la decisió que ha pres, de portar la seva vida per un nou camí. Si fins fa poc es deixava veure en programes i realities de la cadena, ara ja no és així. El famós viu allunyat dels focus i està centrat en el seu nou negoci. Un negoci de pastissos i gelats que acaba d'inaugurar en el bell mig de Córdoba, la seva ciutat natal.

En profunditat: Una pastisseria i gelateria, amb preus molt econòmics i a l'abast de totes les butxaques, que el famós de Telecinco ha pogut fer realitat gràcies als diners que ha guanyat al seu pas per Mediaset. I és que a banda de participar en programes com Sálvame, també s'ha deixat veure en formats com Supervivientes o Pesadilla en el paraíso 2.

De qui es tracta? El famós que ha decidit canviar de vida i rodejar-se de coses dolces és l'andalús José Antonio Avilés. Així ho ha donat a conèixer Diego Arrabal en el seu canal de Youtube. El jove va saltar a la fama gràcies al programa Viva la vida, de Telecinco, i va ser més tard, quan va participar en el concurs Supervientes, quan es va destapar la seva doble vida, mentides i estafes. A continuació mostrem imatges del nou hàbitat de José Antonio Avilés, rodejat de sucre i quilocalories.

Per acabar: Va ser el setembre del 2022 quan José Antonio Avilés va incorporar-se a l'equip del programa Sálvame com a tertulià de les notícies del cor. Una incorporació que es va produir després que a finals de juliol del 2022 la cadena  Telecinco decidís cancel·lar definitivament el programa Viva la vida, presentat per Emma García, i on Avilés participava com a col·laborador.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco