La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Famosa de Telecinco fa 67 anys i s'ho treu tot: foto bomba amb llenceria negra

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Una coneguda cara de la cadena Telecinco ha pujat la temperatura a les xarxes socials amb la potent imatge que ha compartit.

Què sabem? Una col·laboradora del grup Mediaset està d'enhorabona. I és que en les últimes hores acaba de celebrar 67 anys. Un dia molt especial per a ella que ha celebrat rodejada de la seva família, a qui està molt unida. També ho ha celebrat amb els seus seguidors a les xarxes, compartint una fotografia molt picant on apareix amb roba interior presumint del seu espectacular físic.

La imatge: La famosa de Telecinco, molt orgullosa del seu cos, ha compartit una imatge que ha cridat l'atenció de molts. Una fotografia on apareix en un dels dormitoris de casa seva, amb el cabell solt i mirant a l'horitzó. El que crida l'atenció és que apareix amb un sostenidor negre de llenceria, a conjunt amb unes calcetes del mateix color. Tot rematat amb una camisa blanca, molt elegant, descordada i amb un petit nus a la zona de la cintura. La imatge, a continuació:

La famosa: Tal com es pot veure a la imatge, la persona a la qual ens referim és Rosa Benito, coneguda per ser l'exdona d'Amador Mohedano, el germà de la difunta cantant Rocío Jurado. Benito actualment col·labora com a tertuliana en el programa de Telecinco, Ya es mediodía, on participa en la tertúlia del cor del final del programa. Abans, Rosa Benito era una de les col·laboradores del programa Sálvame. Un programa que va deixar durant l'estiu del 2016, després d'estar set anys vinculada a l'espai.

Per acabar: A banda de la imatge que Rosa Benito ha publicat on apareix amb roba interior, la de Telecinco també ha compartit altres imatges on apareix rodejada de la seva família i bufant el pastís d'aniversari amb el número 67. "Tinc el tresor més gran que es pot tenir, una família meravellosa. Hem de viure el present i gaudir el màxim cada dia. Fer anys és magnífic perquè és vida", ha escrit entre altres coses la tertuliana en el seu compte d'Instagram.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Telecinco Instagram