La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Famós català de Telecinco i la seva nòvia, sense res de roba: foto molt picant i explícita

Barcelona.
Foto: | Instagram

Cada vegada són més els famosos, i no famosos, que desafien la censura d'Instagram amb fotos molt pujades de to.

Què sabem? Un famós català de Telecinco puja molt la temperatura, en les últimes hores, amb una fotografia en blanc i negre que no para de sumar 'm'agrada' i comentaris. Una captura on el català i la seva parella no deixen res a la imaginació.

De qui es tracta? Parlem d'Albert Barranco que es va donar a conèixer a la cadena Telecinco, en el difunt programa d'amor, presentat inicialment per Emma García, Mujeres y hombres y viceversa. Una fama que anys més tard va portar a Barranco a participar en el programa més salvatge de la cadena, Supervivientes, on es va quedar a les portes de la final. Actualment, Barranco té la seva pròpia empresa de tatuatges i està sortint amb la model de Tenerife, Tania Déniz, que es va donar a conèixer a Telecinco gràcies al programa La isla de las tentaciones.

La fotografia: L'actual xicota de Barranco, Tania, és una de les participants del concurs de la cadena, Pesadilla en el paraíso, que cada dia acumula dades més baixes d'audiència. Un concurs que ha portat a Barranco a publicar una imatge molt pujada de to per atraure l'atenció dels seus seguidors, i també per deixar constància del molt que troba a faltar a la seva parella, amb qui porta sortint pocs mesos. La fotografia que Barranco ha compartit se la van fer a Andorra, aprofitant un cap de setmana romàntic. Una imatge on els dos, sense res de roba, apareixen abraçant-se de cos sencer sense deixar res a la imaginació. Parlem d'això: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBERT BARRANCO (@albertbcomas)

Les reaccions: Un moment molt íntim de la parella que el català Albert ha decidit compartir a les xarxes, i no para d'acumular tota mena de reaccions. Alguns dels molts comentaris que es poden llegir juntament amb la imatge són: "Quins culs", "Quina fantasia", "Quina foto més maca", "Quina parella", "Que guapos" o "Espectacular".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram