La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Telecinco aparta a una estimada presentadora catalana i dona feina a Carlota Corredera

Barcelona.
Foto: | Telecinco

La cadena Telecinco continua fent canvis en els seus programes i cares conegudes, per tal de remuntar la crisi d'audiència que arrossega.

Què sabem? Des de fa alguns mesos, Telecinco aposta pel programa Mediafest els divendres a la nit. Un espai de música per combatre l'oferta televisiva del seu gran rival, Antena 3, que continua imparable. Tot i que Telecinco, de moment, no troba la fórmula perfecta que li permeti convertir-se en líder d'audiència la nit dels divendres. Per aquest motiu, els directius han pres una sorprenent decisió que suposa un enèsim canvi pel programa de música i entreteniment.

Què ha passat? Tal com han informat durant la tarda del dimecres 11 de gener, la cadena, per aquest divendres 13 de gener, per presentar el programa  Mediafest aposta per recuperar Carlota Corredera, desplaçada de la televisió des de fa mesos. Carlota Corredera, però, no presentarà sola el programa, sinó que ho farà en companyia de María Patiño i Adela González, que porten presentant el programa des dels seus inicis.

A més a més: La decisió d'incorporar a Carlota Corredera a l'espai d'entreteniment i música, perjudica una presentadora de la casa. Parlem de la catalana Núria Marín, molt estimada pel públic, especialment per la seva espontaneïtat i frescor. I és que juntament amb María Patiño i Adela González, la catalana Núria Marín, des de fa setmanes, també s'encarregava de presentar el programa Mediafest. L'audiència dirà si la incorporació de Carlota Corredera a l'espai Mediafest és per quedar-s'hi, o si es tracta d'una tornada puntual a la petita pantalla, en favor de Núria Marín que està lligada al programa dels caps de setmana, Socialité.

Per acabar: La darrera vegada que Carlota Corredera va presentar un programa a Telecinco va ser a principis de novembre del 2022, quan presentava ¿Quién es mi padre?. Un programa que la cadena va fulminar a causa de la poquíssima audiència que feia durant els dissabtes a la nit. Abans de presentar aquest programa, Carlota Corredera estava vinculada a Sálvame, espai d'on va marxar a finals de març després de 13 anys.

Categoria: La Jungla