La Jungla
Foto: | Telecinco
Xarxes

Núria Marín, amb problemes de ventre, diu els cops que va al WC en un sol dia

Barcelona.
Foto: | Telecinco

La presentadora catalana del grup Mediaset, Núria Marín, sempre fa gala del seu caràcter espontani i natural a través de les xarxes socials.

Què sabem? A la presentadora Núria Marín les festes de Nadal li han passat factura. I és que la de Lleida, com la majoria de mortals, ha menjat moltíssim en qüestió de molt pocs dies. Marín ha passat les festes a casa de la seva mare i s'ha ajuntat amb la seva germana i neboda, entre altres. Unes reunions familiars on el menjar no ha faltat. Tot el contrari.

Què li passa? Abans d'acomiadar l'any 2022 Núria Marín ha viatjat fins a Madrid per motius professionals. I és que la catalana, durant la nit del divendres 30 de desembre, ha de presentar la vuitena gala del programa Mediafest Night Fever. A més, el dissabte 31 de desembre presenta l'últim programa de l'any de Socialité. Núria Marín ha viatjat fins a Madrid amb tren, com quasi sempre fa, tot i que el viatge no ha estat relaxat i tranquil com a ella li hagués agradat. El motiu no és altre que el fort mal de panxa que pateix.

Què ha dit? Un fort mal de panxa, a causa dels excessos que ha comès durant les festes de Nadal, que l'han obligada a visitar el bany fins a quatre vegades en un sol dia. "Tinc un empatx que al·lucineu. Avui he anat a fer caca quatre vegades, i una d'elles mentre estava fent Crossfit. No és glamurós, però aquestes coses passen i s'han de normalitzar", escriu la catalana en una de les publicacions que ha fet en el seu compte d'Instagram, on acumula més de 184.000 seguidors. Parlem d'això:

Per últim: En una altra de les històries que ha publicat, Núria Marín ha dit que per si no en tenia prou amb tot el menjar d'aquests dies, també ha anat al cine i s'ha menjat una enorme paperina de crispetes. I és que la de Mediaset és una gran amant de la cultura i sempre que la seva agenda li ho permet va al cine per veure alguna de les últimes estrenes. "El meu estómac m'està dient que pari", conclou la catalana fent broma amb la cançó del grup britànic Spice Girls, Stop right now. Ja ho diu el refrany: cosa dolenta, fora del ventre.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram