La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Arriba el 'Mediafest Night Fever', amb una competició "molt més completa"

Barcelona.
Foto: | Telecinco

Arriba una segona edició del Mediafest, el festival musical de Telecinco. El grup audiovisual ha tornat a confiar en el format que va funcionar correctament a l’estiu d’aquest mateix any, incloent-hi novetats per sorprendre i impressionar als espectadors.

Context: Aquest estiu, Sálvame Mediafest va ser l’aposta de Telecinco pel prime time de les seves nits. En aquella ocasió, els col·laboradors de Sálvame van ser els concursants, en una edició on van cantar amb artistes famosos, amb treballadors de Mediaset i, fins i tot, es van convertir en drags per una nit.

  • Aquesta nova edició, que promet “ser un espectacle meravellós”, comptarà amb vuit famosos de professions diverses com a concursants, en una renovada edició: el Mediafest Night Fever.

Al detall: 

  • La nova edició consistirà en uns especials de prime time on els concursants hauran de demostrar que són “els artistes més complets” en les disciplines de cant, ball, art drag i humor.
  • Els presentadors d’aquests especials seran Jorge Javier Vázquez i Adela González, actuals presentadors de Sálvame.
  • Els vuit concursants seran: la presentadora Irma Soriano, la col·laboradora televisiva Lydia Lozano, el cantant Rasel, la dissenyadora Ana María Aldón, la periodista Carolina Ferre, l’exjugador de rugbi Jaime Nava, el comunicador Germán González, i la influencer Anabel Pantoja.
  • Els concursants comptaran amb professionals que els acompanyaran durant l’experiència per aconseguir exhibir el seu talent, habilitat i ganes de divertir-se.
  • El jurat del concurs es desconeix en aquests moments, però és possible que tornin a participar cares de la primera temporada, com Samantha Hudson, Soraya Arnelas, Alejandro Abad o Bibiana Fernández.
  • El nou concurs s’estrenarà, tal com ha confirmat Principal, el pròxim divendres 11 de novembre a les 22:00 hores a Telecinco, substituint Viernes Deluxe al prime time i competint contra La Voz.

Per últim: La nova edició del Mediafest Night Fever, no suposarà una interrupció de Viernes Deluxe, segons va aclarir Mediaset fa uns dies. Per tant, és possible que el format d'entrevistes torni a les nits de dissabte.