La Jungla
Paz Padilla a 'El Hormiguero'
Foto: Paz Padilla a 'El Hormiguero' | Antena 3
Televisió

El nou programa de Telecinco per Paz Padilla, a l'estil 'El diario de Patricia'

Barcelona.
Paz Padilla a 'El Hormiguero'
Foto: Paz Padilla a 'El Hormiguero' | Antena 3

Gairebé un any després de la seva sortida de Sálvame i de la seva posterior reincorporació, Paz Padilla ja ha gravat més d’un programa pilot. Ella mateixa ha estat la responsable de revelar que el seu retorn a Mediaset podria ser de la mà d’un programa de l’estil El diario de Patricia.

Context: Fa gairebé un any de la discussió entre Paz Padilla i Belén Esteban que va comportar l’abandonament de la presentadora de Sálvame. Després del seu acomiadament, Mediaset va voler prescindir d’ella considerant que va ser “molt greu” que deixés la seva posició laboral.

  • Un acord extrajudicial va provocar que Paz es reincorporés a Mediaset.

Què diu: Paz Padilla se’n va anar de la llengua i va parlar del possible programa que podria conduir aviat.

  • Quan li van preguntar si es tractava d’un talk show a l’estil Patricia Gaztañaga, la gaditana va respondre  “Per aquí va, per aquí va”, fent entendre que el format tindria uns elements similars.
  • “Jo crec que podem etiquetar les coses perquè tot està tan obert... Pots barrejar tots els gèneres sense cap mena de problema”, va dir intentant no revelar masses pistes.
  • Després de gravar almenys un programa pilot a finals d’any i tornar-hi al gener, Padilla ha deixat clar les condicions que vol: “El més important és que jo em senti còmode fent-ho i que pugui oferir la millor part de mi”.
Categoria: La Jungla