La Jungla
Foto: | Telecinco
Xarxes

Rocío Flores, sense roba i amb la bandera d'Espanya: "Li arriben als genolls"

Barcelona.
Foto: | Telecinco

La filla d'Antonio David i Rocío Carrasco ha rebut l'any nou amb una imatge que ha compartit a les seves xarxes socials i no ha deixat indiferent a ningú.

Què sabem? Rocío Flores se sent molt orgullosa del seu físic, després de totes les operacions estètiques que s'ha realitzat durant els últims mesos. La que va ser col·laboradora de televisió, entre altres, s'ha sotmès a una liposucció per treure's greix del cos i també s'ha operat el pit. A més, s'ha punxat bòtox a diferents parts de la seva cara i també àcid hialurònic als llavis per tenir-los més grans. Una metamorfosi de la qual se sent molt orgullosa i ensenya sense roba a les seves xarxes per rebre l'any 2023.

La fotografia: La filla de Rocío Carrasco, amb qui no té relació, ha sacsejat el seu compte d'Instagram durant les últimes hores. Rocío s'ha fotografiat amb el cabell recollit, la cara ben maquillada i sense res de roba a la part de dalt del seu cos. Per evitar la censura d'Instagram, la jove, que el passat octubre va fer 26 anys, es tapa els pits amb les mans. Unes mans que destaquen per la manicura que porta, en tons rosa i granat. A més en un dels seus canells, demostrant l'amor que sent cap al seu país, llueix orgullosa un braçalet amb la bandera d'Espanya. La imatge de Rocío Flores sense roba per donar la benvinguda al nou any és la següent:

Les crítiques: Les reaccions dels seus seguidors no s'han fet esperar. Moltíssimes han estat les persones que no han dubtat a atacar-la per la imatge que ha compartit a les xarxes. Alguns dels molts comentaris que es poden llegir són:

  • "Sense comentaris, ridícula".
  • "A sobre amb la bandera d'Espanya, fatxa".
  • "Si no se les aguanta li arriben als genolls. Semblen dues mànigues per fer pastissos".
  • "Ja no saps què fer per cridar l'atenció".
  • "Només et falta obrir-te un compte d'OnlyFans".

Per acabar: La imatge de Rocío Flores sense roba i tapant-se els pits suma més de 30.000 'm'agrada'. Una imatge que la jove ha compartit per felicitar el nou any a tots els seus amics i seguidors. Seguidors entre els quals destaca Marta Riesco, la nòvia del seu pare, que ha comentat la fotografia dient que està espectacular i posant tres flames de foc. "Que tingueu molta salut i aconseguiu els vostres propòsits. El meu any no ha començat gens malament. Soc molt afortunada", escriu Rocío Flores per acompanyar la seva imatge més picant.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram