La Jungla
Samantha Gilabert en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Samantha Gilabert en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Samantha d'OT i un famós de Telecinco, enxampats: junts al reservat d'una discoteca

Barcelona.
Samantha Gilabert en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Samantha Gilabert en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Samantha Gilabert s'està refent de la ruptura amb en Flavio, company d'OT 2020 i el seu nòvio des d'aleshores. Després de tallar, la cantant valenciana ha estat enxampada al reservat d'una discoteca amb Simone Coppola, concursants de La isla de las tentaciones.

Què sabem? Segons ha avançat Socialité de Telecinco, que ha tingut accés a les imatges de tots dos amb actitud molt afectuosa, Samantha i Simone es van trobar en una discoteca del centre de Madrid. "Primer estaven a la vista de tothom i després han marxat a un reservat", detallen des del programa de Núria Marín.

En detall: Al vídeo filtrat a Telecinco, Samantha i Simone es mostren còmplices. Ell se li acosta cada cop més, i a ella se li escapa el riure. Això va passar abans que finalment marxessin junts al reservat.

Ruptura. Les imatges de la triunfita i el temptador italià s'han emès per televisió pocs dies després que ella confirmés la separació amb en Flavio. "Hem decidit aclarir que des de fa mesos no estem junts", han fet públic aquest mes de gener tres anys més tard de començar una història dins de l'acadèmia. La parella hauria tallat abans de l'estiu. Malgrat que han decidit prendre camins separats, al mateix comunicat aclarien que la seva relació, en l'àmbit personal, és "immillorable".

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Samantha Gilabert (@_samantha)

A més, després del trencament, Samantha ha decidit gaudir de la solteria aquest Nadal. Una passa que ha fet després de superar definitivament el seu ex, assegura a Telecinco una persona propera a l'artista.

Per acabar: Una pista que la trobada entre la Samantha i en Simone podria haver anat molt bé és que han començat a seguir-se a Instagram, tal com es pot comprovar als seus perfils. Potser així ho tenen més fàcil per mantenir el contacte.

Categoria: La Jungla