La Jungla
Pedri en una imatge de les xarxes socials
Foto: Pedri en una imatge de les xarxes socials | Instagram
Famosos

L'afer de Pedri i una famosa de 'La isla de las tentaciones': "S'han embolicat"

Barcelona.
Pedri en una imatge de les xarxes socials
Foto: Pedri en una imatge de les xarxes socials | Instagram

Pedri del Barça i Tania Déniz, concursant canària de l'última temporada de La isla de las tentaciones, han tingut alguna cosa més que una amistat. Així ho ha confirmat un altre participant del reality, després de mesos d'especulacions.

Què sabem? Durant un live d'Instagram, capturat pel popular perfil de La Cuernis, el concursant Mario González ha assegurat que les informacions sobre Pedri i Tania són certes, i que ell mateix va ser testimoni quan va passar tot l'estiu de 2022. Un afer del qual ja havia parlat el paparazzi barceloní Jordi Martín a Socialité.

Què diu Mario González?

  • "Tania i Pedri s'han embolicat. Què m'heu de dir, si jo ho estava vivint en primera persona amb en Samu [l'exnòvio d'ella, concursant del mateix reality]".
  • "És veritat. Es van enrotllar i poc més".
 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de La Cuernis 🕵️‍♀️ (@lacuernis)

Al detall: El passat mes d'octubre el programa de Núria Marín a Telecinco va revelar que la relació entre Pedri i Tania va començar al setembre i que havien passat almenys "una nit d'amor". Socialité va assegurar també que es veien de manera esporàdica, i que ella havia continuat quedant amb el seu ex alhora que s'enviava missatgets amb el centrecampista blaugrana.

A més, Pedri era coneixedor que Mediaset trauria a la llum la seva història amb la Tania. "Sabia que Socialité aniria amb aquesta exclusiva i ha dit que li era igual. Així és com m'ho ha confirmat", explicava aleshores Jordi Martín.

Nòvio nou. Al mateix vídeo d'Instagram, en Mario ha parlat també del nou xicot de la Tania. Ni Pedri, ni Samu. La canària surt ara amb un altre concursant de realities de Telecinco, el català Albert Barranco, de Mujeres y hombres y viceversa i Supervivientes 2020. Ells mateixos van confirmar la seva relació a Instagram per Cap d'Any.

  • "Del nòvio de la Tania prefereixo no opinar, m'ho estalvio. Em sembla oportunista", diu en Mario sense entrar en més detall.
 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de 𝑻𝑨𝑵𝑰𝑨 𝑫𝑬𝑵𝑰𝒁 (@taniadeniz_)

Per acabar: La cinquena temporada de La isla de las tentaciones es va tancar la setmana passada amb els últims debats, que van destapar, entre d'altres coses, la gran mentida que amagava en Javier Redondo, el català de l'edició. El concursant es treia anys, i durant tot el temps que va durar la relació amb la Claudia Martínez va assegurar que era més jove. Ella va acabar plorant a plató.

Categoria: La Jungla