La Jungla
Javi confessa per què va mentir amb l'edat i la Claudia plora
Foto: Javi confessa per què va mentir amb l'edat i la Claudia plora | Telecinco
Televisió

La gran mentida del català Javi de 'La isla de las tentaciones': es treu anys i diu que és més jove

Barcelona.
Javi confessa per què va mentir amb l'edat i la Claudia plora
Foto: Javi confessa per què va mentir amb l'edat i la Claudia plora | Telecinco

Javier Redondo i Claudia Martínez, la parella catalana de l'última edició de La isla de las tentaciones, han tallat després del seu pas pel programa. La jove denuncia les mentides d'ell, tot i que ella li va ser infidel al reality. Enganys que aquest dijous han deixat els espectadors amb la boca oberta, com l'edat real d'en Javi.

Què sabem? Quan en Javi es va presentar a La isla de las tentaciones va assegurar que tenia 25 anys. Però en realitat és nascut el 1994, amb la qual cosa té 28 anys. Segons la Claudia, ella va conèixer la seva edat real el passat mes de novembre, i durant els dos anys que ha durat la seva relació sempre ha pensat que ell en tenia tres menys.

Què diu Sandra Barneda? La presentadora de La isla de las tentaciones ha lamentat el suposat error del programa amb l'edat del jove. "En Javi ens va dir que tenia 25 anys, el vam creure i no ho vam comprovar amb el seu passaport. Allà posa que té 28 anys", ha assenyalat. Cal recordar que ell va haver d'identificar-se i donar les seves dades personals per participar al concurs.

Al detall: La mentida d'en Javi va sortir a la llum fa poques setmanes, quan després de tallar amb la Claudia va anar amb la seva nòvia nova a un espectacle teatral i va dir públicament quants anys tenia. El sentit de treure's tres anys només el coneix ell. Una instagramer en va fer un vídeo. És aquest:

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de La Cuernis 🕵️‍♀️ (@lacuernis)

Què diu Claudia Martínez? L'ex d'en Javi assegura que ha viscut enganyada, que mai es va aturar a comprovar l'edat real del seu nòvio i que té diversos DNI, passaports i telèfons per canviar d'identitat.

  • "Fins fa una setmana ell era a casa meva alhora que estava amb una altra noia".
  • "He estat amb una persona que no sé qui és. Durant dos anys he pensat que té una edat, i en té una altra".
  • "S'ha assegut a casa meva i ha bufat [per l'aniversari] unes espelmes d'una edat que no té".

Què diu Javier Redondo? Per defensar-se, l'ex de la Claudia ha afirmat que va mentir en l'edat quan intentava conquerir-la. Més endavant, quan ja estaven junts, mai li va dir la veritat per no desil·lusionar-la.

  • "Tinc cara de nen, en aquell moment em vaig equivocar o algo".
  • "Em vaig treure un parell d'anys", ha relativitzat alhora que la Claudia trencava a plorar.

Per últim, i malgrat que ja no són parella, tots dos han acabat plorant a plató. En Javi i la Claudia s'han fos en una càlida abraçada entre els aplaudiments del públic. "No ens ho mereixíem, sempre et portaré amb mi. T'estimo, ha dit ell. Un paperot digne d'un premi Òscar.

Categoria: La Jungla