La Jungla
Agoney i Raoul es fan un petó a OT 2017
Foto: Agoney i Raoul es fan un petó a OT 2017 | TVE
Famosos

Polèmica 'triunfita': Agoney confirma la relació amb el català Raoul i ell esclata

Barcelona.
Agoney i Raoul es fan un petó a OT 2017
Foto: Agoney i Raoul es fan un petó a OT 2017 | TVE

Ragoney va existir, o almenys així ho afirma Agoney. Segons el cantant canari, la relació de parella amb el català Raoul Vázquez va ser real dins de l'acadèmia d'OT 2017. L'artista de Montgat ho nega.

Què sabem? La polèmica triunfita nadalenca ha esclatat després que una seguidora d'Agoney compartís un vídeo del seu ídol a Twitter. Les imatges van ser gravades fa gairebé un any en un acte públic a Sevilla. En elles s'hi pot sentir l'intèrpret parlant del petó que es van fer en prime time al plató del programa, història a la televisió espanyola.

Què diu Agoney? Segons el cantant, la cadena no volia en un primer moment que els concursants es fessin un petó. Revela a més que eren parella.

  • "No em deixaven fer-me un petó amb en Raoul, que era el meu nòvio aleshores".

Raoul ho nega. A través d'un llarg missatge al seu canal de Telegram, l'altre implicat en aquesta suposada relació sentimental ha trigat poques hores a respondre. Ho ha fet per negar-ho tot i donar la seva versió de la història.

Què diu Raoul? El cantant del Maresme no contesta a Twitter perquè va esborrar l'app "per salut mental". Diu que patia assetjament. Per Telegram explica que:

  • "Molts cops sento que estic en boca d'altres i prefereixo callar per no donar-los bola".
  • "Agoney i jo no érem parella a OT 2017".
  • "Em van aconsellar fer-li un petó perquè, cito textualment, "ets en un moment del programa que t'hi jugues molt, la cançó és molt plana i no llueixes", per part de professors".
  • "OT mai va voler que allò no passés, des del meu punt de vista. Sempre hi van estar a favor".
  • "TVE ens va demanar que no ens morregéssim i que només ens féssim un petó elegantment".

Història d'un petó. Agoney i Raoul van interpretar Manos vacías, de Miguel Bosé i Rafa Sánchez de La Unión, a la setena gala d'aquella edició d'OT. El petó va ser idea dels Javis, que van proposar fer d'aquell tema una història d'amor homosexual. Un petó històric, que Ragoney va assajar diverses vegades però que va acabar amb un sabor agredolç pel català, nominat aquella setmana per falta d'actitud sobre l'escenari.

Per últim: El primer petó entre dos homes a OT va posar llum a la realitat LGBTIQ+ a Espanya, i Agoney i Raoul el van repetir posteriorment en d'altres concerts com el que els concursants d'aquella edició van fer el març del 2018 al Palau Sant Jordi de Barcelona. "Per l'amor, la llibertat i la visibilitat", van assenyalar aleshores abans de fer-se'l. Gairebé cinc anys més tard, ni tan sols se segueixen mútuament a Instagram. Ragoney, separats. Com al final de Manos vacías.

Categoria: La Jungla