La Jungla
Sandra Barneda i Samuel a 'La Isla de las Tentaciones'
Foto: Sandra Barneda i Samuel a 'La Isla de las Tentaciones' | TV3
Televisió

L'inefable moment entre Sandra Barneda i un participant de 'La Isla de las Tentaciones', i unes imatges molt compromeses

Barcelona.
Sandra Barneda i Samuel a 'La Isla de las Tentaciones'
Foto: Sandra Barneda i Samuel a 'La Isla de las Tentaciones' | TV3

La nova entrega de La Isla de las Tentaciones ha estat marcada per les emocions, la seducció i algunes reaccions molt polèmiques. La presència de Sandra Barneda, una vegada més, ha marcat un dels moments protagonistes de la nit, així com la reacció d'Ana en veure unes imatges incendiàries de la seva parella.

El moment protagonista de la nit: A la foguera dels nois ha passat de tot. Javi ha estat expulsat, Cristian ha impactat a la presentadora per la seva reacció en veure unes imatges i Samuel ha estat qui més ha patit.

  • El participant ha vist unes imatges de Tania, la seva encara parella, on es treia l’anell que tenen en comú, deia que estava “divorciada” i es feia petons amb Hugo Paz.
  • Anant més enllà, Hugo va ser vetat per la seva parella, per la qual cosa Tania era conscient que la relació que està establint amb l’Hugo afecta la seva parella.
  • Amb llàgrimes als ulls, Samu ha reconegut que necessita a la seva mare: “Crec que he batallat molt amb la meva mare per una persona que no s’ho ha merescut. La meva mare ha patit amb mi i vull anar a donar-li una abraçada”.
  • Les paraules de Samuel han provocat que la presentadora, molt emocionada, li hagi donat una llarga abraçada al canari: “Pensa en tu i sigues fort”.

Les imatges que fan explotar la foguera: Part de la foguera de les noies també s’ha pogut visionar en aquest programa. Un dels moments més destacats ha estat quan Ana ha vist les imatges de la seva parella. Tot i la química entre el seu xicot i María de los Ángeles dies anteriors, ella esperava que Cristian recapacités i se’n recordés d’ella.

  • Al primer vídeo, Cristian apareixia a les imatges rebent un massatge molt pujat de to de la seva temptadora preferida i fent-se petons.
  • Ana no ha reaccionat bé a les imatges: “Com d’enganyada he estat tot aquest temps... no m’ha estimat mai!”. A més, amb el suport de les seves companyes, s’ha atrevit a valorar el que fa la seva parella: “Estas llençant la teva relació per un calentó que no arribarà a cap lloc”,
  • El pitjor ha arribat quan ha vist el segon vídeo, on ha vist a Cristian amb María de los Ángeles a la seva habitació, fent-se petons i, segons ella, mantenint sexe.
  • En apagar-se la tauleta i sense dir res, Ana s'ha aixecat i se n'ha anat de la foguera, deixant a la presentadora i les seves companyes impactades. Les noies també han donat per fet que Cristian i la temptadora estaven tenint relacions sexuals.
  • Ana s’ha anat del set insultant a la seva encara parella i amenaçant d’anar-se’n a Múrcia.
  • A l’avançament del pròxim programa, s’ha vist com Ana tornarà a Villa Playa per fer-se les maletes i disposada a abandonar el programa. Això sí, ja al carrer, la concursant es trobarà amb Sandra Barneda...