La Jungla
Javi plora amb Sandra Barneda a 'LIDLT'
Foto: Javi plora amb Sandra Barneda a 'LIDLT' | Telecinco
Televisió

Un concursant marxa corrent de 'La Isla de las Tentaciones', que pren una decisió determinant

Barcelona.
Javi plora amb Sandra Barneda a 'LIDLT'
Foto: Javi plora amb Sandra Barneda a 'LIDLT' | Telecinco

La nova entrega de La Isla de las Tentaciones ha estat marcada per plors, petons i decisions. Per una banda, en Javi s’ha escapat en veure unes imatges dubtoses de la seva parella amb un temptador, fet que ha provocat el desconcert de la Claudia i el retret de Sandra Barneda. Per l’altra, la nit ha estat carregada de passions per més d’un concursant, i el programa ha anunciat una decisió determinant.

La corredissa d’en Javi: En veure que la seva parella podia estar-se fent un petó amb l’Álvaro Boix, el Javi es va escapar de la foguera fins a arribar a la vila on viuen les noies amb els seus temptadors.

  • El concursant va protagonitzar un dels moments més destacats de l’edició, intentant trobar a la Claudia, per ser conscient del punt en el qual es troba la seva relació.
  • L’endemà, Sandra Barneda s’ha presentat a Villa Paraíso per recriminar la seva actitud i avisar-lo de que no podia tornar a repetir-se.
  • En Javi li ha respost que ho tornaria a fer: “Si ahir arribo l’arribo a veure, li hagués dit: 'Ets la dona de la meva vida, espavilaré més, no et vull perdre'”.
  • En aquest moment, la presentadora ha compartit una reflexió molt necessària: “L'amor és més complex: no és només allò que tu sentis, sinó també allò que senti l'altra persona. I això no ho podem controlar, però Claudia t'està donant senyals del que necessita. Depèn de tu”.
  • En conseqüència, el Javi ha trencat a plorar: “Vull abraçar-la”. Barneda s'ha acomiadat implacable: “El que has fet és inadmissible i tindrà conseqüències greus”.

Llums i ombres: El programa ha pujat la temperatura. Mentre la Laura ha plorat per la falta de compromís de la seva parella, Mario ha tornat a caure en la temptació de Valeria. També, el Cristian ha tingut una trobada íntima amb Mª de los Ángeles, fins al punt d’arribar a preguntar-li si vol la seva roba interior.

  • Tot i la calor, La Isla de las Tentaciones també ha tingut un retrobament molt emotiu, ja que el programa ha donat l’oportunitat de poder-se veure una parella del concurs, això sí, sense poder parlar.
  • Els afortunats han estat la Paola i l’Andreu, que han fet plorar fins a Sandra Barneda. El retrobament ha estat molt positiu per tots dos. Mentre que l’Andreu ha sabut interpretar el que la seva parella li demana que canviï per no perdre-la, ella s’ha adonat que ell l’estima i té molt clar el que vol.

Per últim: Sandra Barneda ha irromput a Villa Playa per comunicar a les noies que una d’elles serà desterrada temporalment pels nois, una decisió que fins al moment no havia ocorregut a cap edició i que marcarà el rumb del concurs.