La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Mediaset fa els ulls grossos amb 'Sálvame': canvi d'última hora per evitar la baixa audiència

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

Des de fa dies no es parla d'altra cosa que dels canvis que han patit els programes del grup Mediaset, amb l'arribada del nou equip directiu.

Què sabem? Els programes de Mediaset estan passant per una època de canvis. L'arribada del nou equip directiu ha estat marcada per noves lleis i mesures que afecten a tots els espais de la cadena. Especialment, els que tenen a veure amb l'entreteniment, com és el programa Sálvame.

Les mesures: Fa pocs dies es feia públic que la direcció del grup Mediaset imposava un estricte codi ètic amb mesures que tots els programes, inclòs Sálvame, havien de portar a la pràctica. Entre les mesures destaca la de no parlar de política, excepte en els Informatius i en El Programa de Ana Rosa, la de no atacar a altres companys ni presentadors de la cadena, la de no fer publicitat de coses que no estan relacionades amb Mediaset o la de no marxar de plató.

En profunditat: La mesura de no marxar de plató, en el cas de Sálvame, és la que més està costant als col·laboradors. I és que des que es va estrenar el programa, ara fa molts anys, aquesta ha estat una pràctica molt habitual. Per aquest motiu, durant les últimes hores, i per garantir l'espectacle i salvar l'audiència del format, la direcció de Mediaset ha optat per fer els ulls grossos i permetre, de nou, només als col·laboradors, marxar del programa en directe quan ho considerin. Un acord d'última hora, segons informa El Confidencial, que ha estat possible gràcies a l'acord al qual han arribat la nova direcció de la cadena i la productora de Sálvame, La Fábrica de la Tele.

Per acabar: Va ser fa pocs dies, quan encara estava prohibit marxar de plató, quan Belén Esteban, que sempre va per la seva, va saltar-se les normes i va marxar en directe. El motiu va ser que a Sálvame es parlés de la seva filla Andrea, que ara es guanya la vida als Estats Units. El cas és que Rafa Mora va desvetllar el dineral que Belén Esteban, cada any, es gasta amb els estudis de la seva filla. Parlem de 60.000 euros. Una informació que va cabrejar molt a la col·laboradora, que no vol que es parli de la seva filla tot i que tothom sap qui és i què fa.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco