La Jungla
Foto: | Antena 3
Xarxes

Pablo Motos operat d'urgència: foto sense roba, calçotets apretats i cara que impacta

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Antena 3

Un dels presentadors estrella d'Antena 3, Pablo Motos, ha hagut de passar per urgències durant les últimes hores. Així ho ha explicat ell mateix a través del seu compte d'Instagram.

Què sabem? Aquest ha estat un cap de setmana molt complicat pel presentador del programa El Hormiguero. El motiu no és altre que l'operació d'urgència a la qual ha hagut de fer front. Una operació de la qual ell mateix n'ha parlat a les xarxes socials, per compartir la seva actual situació amb els seus seguidors i amics.

Què ha passat? "Un espant". Així descriu Pablo Motos la seva visita d'urgències a l'hospital durant les últimes hores. Una operació que s'ha hagut de fer després de trencar-se el 90% del tríceps, tal com ell explica en l'última publicació que ha compartit en el seu compte d'Instagram. Una publicació que Pablo Motos acompanya d'una imatge molt impactant, que li ha fet la seva dona, Laura Llopis, amb qui fa 30 anys que manté una relació. Una imatge on el presentador, que és un gran aficionat de la boxa i l'exercici físic, deixa al descobert tots els seus músculs i apareix amb roba interior negre molt apretada. Una estampa on Pablo Motos porta tot el braç dret enguixat i embenat i també apareix amb la bata de quiròfan, color blau intens, posada a l'esquena com si fos la capa d'un superheroi. Per aquest motiu, explica, la seva dona ara li diu "supermanco".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pablo Motos (@pablomotos)

En profunditat: Tot i l'operació d'urgència a la qual ha estat sotmès, el presentador del grup Atresmedia, si res li ho impedeix, presentarà aquesta nit de dilluns 8 de maig el programa El Hormiguero a partir de tres quarts de deu, com és habitual. Un programa que rebrà la visita de la influencer Marta Díaz, i on Pablo Motos explicarà tot el que li ha passat i com es troba després de la dolorosa intervenció.

Per acabar: La publicació de Pablo Motos al seu pas per l'hospital amb roba interior negre acumula molts comentaris. Alguns d'ells són: "Molts d'ànims", "Que et milloris aviat", "Ho sento molt", "Ànims amb la recuperació", "Sembles la versió masculina de Cristina Pedroche" o "Estic esperant totes les bromes que es faran amb aquesta foto".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Antena 3