La Jungla
Ana Rosa Quintana i Jorge Javier Vázquez, junts a la televisió
Foto: Ana Rosa Quintana i Jorge Javier Vázquez, junts a la televisió | Telecinco
Televisió

Ana Rosa, sobre Jorge Javier: "Un tipus estupend amb qui ideològicament no comparteixo res"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Ana Rosa Quintana i Jorge Javier Vázquez, junts a la televisió
Foto: Ana Rosa Quintana i Jorge Javier Vázquez, junts a la televisió | Telecinco

Ana Rosa Quintana es prepara per fer el salt a les tardes de Telecinco, després de la cancel·lació de Sálvame. A partir del setembre, la presentadora ocuparà la franja de Jorge Javier Vázquez. La decisió ha generat sospites, des d'un punt de vista polític, per les grans diferències entre ells. Una distància ideològica que ella mateixa confirma de paraula.

En detall: Ana Rosa va visitar, el passat 15 de febrer, el pòdcast Poco se habla, que condueixen Briten i Xuso Jones. Gairebé tres mesos després, l'episodi amb la presentadora de Telecinco ha vist la llum aquest dilluns. Destaca la part on respon sense embuts sobre Jorge Javier, quan possiblement encara no coneixia les intencions de Mediaset.

Què diu Ana Rosa?

  • "És brillant. Un tipus estupend amb qui ideològicament no comparteixo res".
  • "Ens estimem. Quan ell ha tingut problemes jo l'he trucat, i a l'inrevés també. Però és veritat que estem molt lluny".

A més, al mateix programa Ana Rosa assegurava al febrer que a Mediaset "la cosa està estupenda", que Paolo Vasile ha plegat "perquè ha volgut" i per veure més a la família i que els mitjans que diuen que a Telecinco van maldades fan "clickbait" i diuen "mentides".

@pocosehablapodcast Cuando vino Ana Rosa a nuestro programa le preguntamos qué está pasando en Telecinco y esto es lo que nos comentó. Si no habéis visto ya el programa de esta semana, no sé a qué esperáis 🥳#podcast #pocosehabla #xusojones #elshowdebriten #humor #mediaset ♬ sonido original - Poco se habla! El podcast

D'on venim? Aquest dilluns, Ana Rosa confirmava en directe des del seu matinal a Telecinco la notícia que presentarà també un nou programa de tardes a la cadena, en substitució de Sálvame. També va avisar que no deixa els matins, almenys fins a les pròximes eleccions generals, formant part de la taula política. Un advertiment que no fa més que aprofundir en l'argument de persones que veuen un moviment electoralista en la decisió.

Per acabar: En els mesos que falten perquè Ana Rosa agafi el relleu a Jorge Javier, Sandra Barneda ocuparà la franja de Sálvame amb un nou magazine d'estiu que s'estrenarà el 19 de juny.