La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Carmen Borrego penja una dura foto de María Teresa Campos, que després elimina: és aquesta

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

Ahir 7 de maig va ser el Dia de la Mare i molts van ser els famosos que van dedicar paraules i fotos a les seves respectives progenitores. Carmen Borrego, per exemple, va tenir un detall amb la seva mare, María Teresa Campos, la que va ser presentadora del grup Mediaset.

Què sabem? Ahir 7 de maig, Carmen Borrego va publicar una foto actual de María Teresa Campos en el seu compte d'Instagram. Una foto que la col·laboradora del programa Sálvame, que serà cancel·lat d'aquí poc, va eliminar de les seves xarxes socials només deu minuts després de publicar. El motiu va ser perquè li va semblar que era una foto que no tocava i que era massa impactant.

Què ha passat? Carmen Borrego va tenir un detall amb la seva mare, María Teresa Campos, que des de fa temps està molt feble i delicada de salut. La de Sálvame va publicar a les xarxes socials una imatge actual de la seva mare, ensenyant a tothom el veritable estat de la que va ser presentadora. Una foto que al cap de pocs minuts Carmen Borrego va eliminar perquè va considerar que no era apropiada. Gens. No obstant això, molts van ser els seguidors de Borrego que van capturar la imatge actual de María Teresa Campos. Una imatge que ràpidament es va fer viral. I és que en els últims mesos gairebé no s'han publicat imatges de la que va ser presentadora, que està aïllada a casa seva, tot el dia cuidada per una interna i molt més prima a causa dels problemes que té per beure i menjar. María Teresa Campos, actualment, està així:

En profunditat: Després d'eliminar la foto actual de la seva mare, Carmen Borrego en va publicar un altre, de fa molts més anys. Una foto on ella i en especial la seva mare surt molt més afavorida, quan encara es trobava bé. "Aquesta m'agrada més. Feliç dia a la millor mare. T'estimo", escriu la col·laboradora de Telecinco. Una imatge on Borrego es recolza sobre l'espatlla de la seva mare, que apareix perfectament pentinada, maquillada i lluint una brusa blanca amb estampat de flors.

Per acabar: La publicació de Carmen Borrego a Instagram acumula molts missatges i 'm'agrada'. "Està guapa posis la foto que posis", "Aquesta foto no és actual", "Aquesta imatge té molts anys", "Això voldria ara mateix la teva mare, estar així de guapa" o "La teva mare val molt, però aquesta foto és molt antiga" són alguns dels molts missatges que es poden llegir.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Telecinco Instagram