La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

María Teresa Campos, delicada de salut, ingressa d'urgències en un hospital de Madrid

Barcelona.
Foto: | Europa Press

La que va ser presentadora de Telecinco durant molts anys, María Teresa Campos, travessa una delicada situació de salut als seus 81 anys.

Què sabem? La mare de les col·laboradores del programa Sálvame, Terelu Campos i Carme Borrego, comença l'any 2023 delicada de salut. I és que la periodista i presentadora, retirada des de fa molts mesos de la petita pantalla, es troba ingressada en un hospital de Madrid des de primera hora del dimarts 10 de gener. Una notícia que preocupa molt al seu entorn més pròxim, tot i que de moment aposten per mantenir la calma i no avançar-se als esdeveniments.

Què ha passat? La veterana periodista i presentadora de Telecinco ha estat ingressada a l'hospital La Luz de Madrid, en el districte de Vallehermoso. El motiu del seu ingrés, tal com han explicat en el programa de les tardes de Telecinco, Sálvame, es deu a una caiguda que va patir a casa de la seva filla Terelu durant el dia 31 de desembre. Des de llavors, María Teresa ha estat molt dolorida i cansada a causa de l'accident domèstic. Per aquesta raó ha visitat l'hospital en les últimes hores. Després de fer-li les proves pertinents, els metges decidiran si la que va ser presentadora pot tornar a casa o ha de continuar ingressada.

A més a més: Fins a l'hospital s'han apropat les seves filles, Terelu i Carmen Borrego, que ha arribat acompanyada del seu marit, José Carlos Bernal. També ha anat a fer-li costat el seu xòfer i home de total confiança, Gustavo. Les dues filles de María Teresa Campos, en arribar a l'hospital, han atès als mitjans de comunicació per transmetre un missatge de tranquil·litat. En aquest sentit, Terelu Campos, amb una samarreta negra i mascareta també negra, ha dit: "Una persona de certa edat ha de fer-se certs controls".

Per acabar: Des de fa mesos, María Teresa Campos està aïllada a casa seva a causa a la seva situació de salut. També per evitar que es filtrin imatges seves en els mitjans de comunicació, força desfavorida, a causa de la seva edat. A més es comenta que la que va ser presentadora tindria restringides les trucades en el seu telèfon mòbil i solament podria fer-lo servir per parlar amb membres de la seva família o amigues íntimes. 

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Salut Telecinco