La Jungla
Cristina Porta ha guanyat la vuitena gala del programa
Foto: Cristina Porta ha guanyat la vuitena gala del programa | Instagram (@cristiporta)
TELEVISIÓ

Cristina Porta revoluciona Sálvame i guanya el 'Mediafest' en el seu debut

Cristina Porta ha guanyat la vuitena gala del programa
Foto: Cristina Porta ha guanyat la vuitena gala del programa | Instagram (@cristiporta)

Cristina Porta s'ha estrenat en el 'Mediafest Night Fever' de la millor manera: guanyant la vuitena gala. 

Per què és important? En la seva arribada al programa de Sálvame, Cristina Porta ha despertat ja bastant polèmica per temes de gelosia per part d'altres concursants.

Què sabem? L'arribada amb força al programa de la catalana ha provocat que Iván González es queixés del fet que Cristina Porta comptava amb més assajos que ell.

  • El jurat, format per Cristina Rodríguez, Bibiana Fernández i Lorena Gómez, han emès els vots que han proclamat Cristina Porta guanyadora de la vuitena gala.
  • La col·laboradora de 'Sálvame' ha donat el seu premi a l'Associació Espanyola contra el Càncer.

D'on venim? Cristina Porta s'ha convertit en una cara molt habitual en l'univers Sálvame des de principis de desembre.

Al detall: Cristina Porta va cantar aquest divendres a la nit 'Te sale' caracteritzada de Lennis Rodríguez, qui també la va acompanyar en l'actuació.

  • Un moment polèmic de la performance ha estat quan Rodríguez es va quedar en roba interior per un error de vestuari, però això no li va impedir continuar l'actuació.

Bacground: Per intentar tenir més audiència i competir amb Antena 3, des de fa un parell de mesos, els divendres a la nit Telecinco aposta per emetre el concurs musical 'Mediafest Night Fever'.

  • Es tracta d'un espai produït per La Fábrica de la Tele on els concursants, famosos i de l'univers Sálvame, presumeixen de les seves cordes vocals. 
Categoria: La Jungla