La Jungla
Els protagonistes de la nova sèrie de Telecinco, 'Escándalo: retrato de una obsesión'
Foto: Els protagonistes de la nova sèrie de Telecinco, 'Escándalo: retrato de una obsesión' | Telecinco
Televisió

Enrenou amb 'Escándalo', nova sèrie de Telecinco, entre acusacions per pederàstia

Barcelona.
Els protagonistes de la nova sèrie de Telecinco, 'Escándalo: retrato de una obsesión'
Foto: Els protagonistes de la nova sèrie de Telecinco, 'Escándalo: retrato de una obsesión' | Telecinco

Escándalo: relato de una obsesión. Així es diu la sèrie que Telecinco estrena aquest dimecres a les 22:50 hores de la nit, i que ja ha provocat una gran polèmica després que veiés la llum el primer tràiler, amb acusacions de normalitzar la pederàstia.

Què sabem? La nova ficció de Mediaset narra la relació entre la Inés (Alexandra Jiménez), de 42 anys, i un adolescent de 15 anys anomenat un Hugo (Fernando Líndez). Les imatges de l'avançament, que ja s'emet als talls publicitaris de Telecinco, amb escenes sexuals, ha generat una allau de reaccions en contra a les xarxes socials. La sèrie està catalogada per un públic de més de 16 anys.

En detall: El tràiler publicat al compte de Twitter de Mediaset supera en les darreres hores els tres milions de reproduccions. El vídeo s'ha viralitzat i els comentaris en contra no han trigat a aparèixer. Entre ells el del pianista britànic James Rhodes, víctima d'abusos sexuals en la infantesa.

Què diuen els guionistes? En resposta a l'elevadíssim nombre de crítiques que ha rebut Escándalo en les últimes hores, un dels seus guionistes s'ha pronunciat públicament per defensar la sèrie i negar que el seu objectiu sigui normalitzar la pederàstia. Això és el que ha dit Santiago Díaz, que n'ha escrit dos dels capítols:

Qui és Fernando Líndez? Model madrileny de 22 anys, malgrat que és molt jove ja ha estat a les passarel·les més importants del món. Entre elles, París, Londres o Nova York. Quan li van trucar per formar part d'SKAM, la sèrie juvenil d'èxit que es va estrenar el 2018 a Movistar+, va descobrir que també volia ser actor. Amb Escándalo de Telecinco aconsegueix el seu primer paper protagonista a la televisió.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Fernando Lindez (@fernando_lindez)

Per acabar: La polèmica nova sèrie de Telecinco es disputarà l'audiència de dimecres amb Antena 3, en una nit de batalla aferrissada a la graella. Davant de l'atenció que ha generat Escándalo, la cadena del grup Atresmedia ha anunciat que estrenarà a les 22:45 hores el primer especial d'Atrapa un millón, que fa deu anys. Presentarà el programa Manel Fuentes. A Catalunya, totes dues s'enfrontaran al totpoderós Joc de cartes de TV3, líder indiscutible dels dimecres entre els espectadors catalans.

Categoria: La Jungla