La Jungla
Miquel Coulibaly de Comida Codac plora a 'Joc de cartes'
Foto: Miquel Coulibaly de Comida Codac plora a 'Joc de cartes' | TV3
Televisió

Les millors postres de BCN, llàgrimes i una estratègia matussera a 'Joc de cartes': "Retratat"

Barcelona.
Miquel Coulibaly de Comida Codac plora a 'Joc de cartes'
Foto: Miquel Coulibaly de Comida Codac plora a 'Joc de cartes' | TV3

Joc de cartes ha triat aquest dimecres les millors postres de Barcelona. Una tria pràcticament sense rival, en un curiós escenari: el Comida Codac, un restaurant en obres a l'Eixample, inacabat en el moment de gravar el programa,.

Al detall: Comida Codac del xef Miquel Coulibaly s'ha enfrontat al Bar Omar d'Omar Díaz, l'Ugot Bruncherie de l'israeliana Adi Nachson i Cal Trapella, d'Àlex Merino. Aquest últim, amb polèmica a les votacions finals. Però cap estratègia ha pogut barrar el pas a la victòria inevitable de Coulibaly. Un tomàquet amb crema de xocolata blanca, l'elàstic de canyella amb salsa de baies grogues, un cremós de cacau fermentat i el lingot de coco amb nabius salats i caramel de nori han fet les delícies dels comensals. "Hi ha molt nivell, boníssim, les millors postres que he tastat fins ara", han estat algunes de les reaccions.

Votacions: Abans del veredicte d'en Marc Ribas, Comida Codac ja s'ha enfilat a la primera posició amb un 7,9 dels companys. Seguit de Bar Omar (7,1), Ugot Bruncherie, (6,8) i Cal Trapella (5,6). L'estratègia del gracienc Merino, rebaixant les notes dels altres tres concursants, valorant malament el preu, no li ha servit per remuntar posicions. Però sí per rebre les crítiques de la resta, presentador inclòs:

Estratègia? Per quantitat o per qualitat, Merino ha decidit puntuar amb un 5 dos dels altres tres concursants. "Tenim un rang de preus similar", s'han queixat. Sorprenentment, Cal Trapella ha emès el segon rebut més car. "Has quedat retratat", li ha etzibat el xef Omar Díaz abans de retratar-se ell mateix. Pocs segons més tard, l'Omar deixava anar un dels comentaris més condescendents que es recorden al programa: "Em va fer pena, els seus recursos, la seva vida familiar i personal... per això no li he posat un 5".

Per últim: Coulibaly ha celebrat els 5.000 euros de premi entre llàgrimes. "M'ha sorprès, el meu restaurant és una màquina que encara està prenent forma. És una recompensa a un esforç molt gran", ha reflexionat abans d'anar a dormir amb el gust de la victòria a la boca. Dolç com les seves postres, les millors de Barcelona.

Categoria: La Jungla