La Jungla
Foto: | TV3
Xarxes

Ricard Ustrell s'emprenya pel que un usuari diu del seu programa de TV3

Barcelona.
Foto: | TV3

El presentador de TV3, Ricard Ustrell, durant el dimecres 14 de desembre al matí, s'ha mostrat molt molest per un comentari que ha rebut en el seu perfil de Twitter.

Què ha passat? En les últimes hores, Ricard Ustrell ha demostrat que no encaixa massa bé les crítiques. Per comprovar-ho, només cal entrar en el seu perfil de Twitter i veure com ha respost a un usuari, arren d'un comentari que li ha fet arribar. Un comentari, per cert, que té a veure amb el programa Col·lapse, que des de fa uns mesos presenta a TV3 els dissabtes a la nit.

Què ha dit? Un usuari de Twitter, que es fa dir Eugeni, ha publicat una piulada amb relació al programa d'Ustrell. L'usuari, sense mirar la data de publicació, s'ha fet ressò d'una entrevista que el presentador va fer fa temps quan presentava el programa Planta Baixa. En l'entrevista Ustrell deia que s'havia de prioritzar els convidats per sobre de la llengua, parlessin o no català. Una afirmació per part d'Ustrell, tot i ser de fa temps, que no ha agradat a l'usuari de Twitter. Per aquest motiu ha carregat contra el presentador i la cadena pública. "Senyors de TV3, podeu anar a la m!!!", ha dit.

La resposta: Ustrell, molt pendent de tot el que es diu d'ell, ha respost a l'usuari de Twitter de manera generosa. I és que no ho ha fet amb un missatge, sinó varis. "Vostè se’n pot anar a documentar-se millor. Aquesta entrevista és de fa gairebé un any i parlava concretament dels atacs que rebíem per tenir Manuela Carmena de col·laboradora a Planta Baixa", es pot llegir a la primera piulada que ha fet el presentador de TV3.

A més a més: En un altre dels missatges, Ricard Ustrell ha defensat que en el seu programa, Col·lapse, sempre es prioritza l'ús de la llengua catalana perquè "és la meva, la del meu país i la del programa i televisió on treballo", ha afirmat rotund.

Per últim: Un fil a Twitter, per part d'Ustrell, que acaba amb un missatge semblant al titular que apareix a l'entrevista que va concedir fa gairebé un any. Ricard diu que tot i estimar la seva llengua, i sempre parlar-la, mai deixarà de convidar a algú en el seu programa si té problemes per entendre el català. En aquest sentit, assegura que si ha de parlar un altre idioma, ho farà sense falta.

Categoria: La Jungla