La Jungla
Ana Rosa Quintana (Agnès Busquets) al 'Polònia'
Foto: Ana Rosa Quintana (Agnès Busquets) al 'Polònia' | TV3
Televisió

Ana Rosa arriba al 'Polònia': enfonsa Jorge Javier i es fa amb tota la programació de TV3

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Ana Rosa Quintana (Agnès Busquets) al 'Polònia'
Foto: Ana Rosa Quintana (Agnès Busquets) al 'Polònia' | TV3

L’anunci de la cancel·lació de Sálvame ha provocat tota una revolució a les xarxes socials i, fins i tot, el tema ha arribat al Congrés dels diputats. L’arribada d’Ana Rosa Quintana a les tardes de Telecinco, en substitució del programa presentat per Jorge Javier Vázquez, ha donat molt a parlar. I el Polònia no s’ha quedat enrere.

D’on venim: Després de fer-se oficial la cancel·lació de Sálvame i el Deluxe, Mediaset també ha confirmat que a partir del setembre, Ana Rosa Quintana presentarà un nou programa a les tardes de Telecinco.

Al detall: La transcendència de la notícia ha sigut tal que, fins i tot, el Polònia ha parodiat la situació amb un gag carregat d’enginy i humor.

  • Si bé coneixem que Ana Rosa Quintana ocuparà el lloc de Jorge Javier amb un nou programa a les tardes de Telecinco, la presentadora també ha confirmat que mantindrà la seva figura al seu programa matinal, ocupant la franja dels matins i de les tardes.
  • El programa de TV3 ha fet sàtira de la presentadora, que ha arribat als estudis del Polònia per avisar que s’encarregarà de presentar tots els programes de la cadena, des del Telenotícies fins a Crims i Joc de cartes.

A més: Després que l’Esquerra Republicana del Polònia hagi fitxat Jorge Javier com a candidat a l’alcaldia de Badalona, el programa de TV3 ha simulat els grafismes de Sálvame i ha construït un autèntic ‘Polònia Deluxe’, que ha provocat aplaudiments dels espectadors per l’enginy del programa des de les xarxes socials.