La Jungla
Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame'
Foto: Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame' | Telecinco
Televisió

Novetats de 'Sálvame': Telecinco allarga l'agonia amb una nova data de cancel·lació

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame'
Foto: Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame' | Telecinco

Sálvame compta les poques setmanes que falten pel final definitiu del programa a Telecinco. Un comiat abrupte, previst inicialment pel 16 de juny. Finalment, Mediaset ha canviat de plans i ha marcat una nova data al calendari.

Què en sabem? Després de 14 anys d'emissions, El Mundo avançava divendres la cancel·lació de Sálvame. Els treballadors no en sabien res, i es van assabentar de la notícia a través d'aquest diari, com han conegut la resta de novetats també per la premsa. Aquest dimecres, Mediaset s'hi ha dirigit per fi per explicar-los que el programa durarà una setmana més del que s'havia dit inicialment.

En detall: Així, segons ha pogut saber la revista Lecturas, el programa de Jorge Javier Vázquez tancarà la paradeta divendres 23 de juny, en comptes del dia 16 tal com s'havia publicat.

A més, el motiu del canvi de data hauria estat que d'aquesta forma es farà coincidir l'últim programa amb el final del curs escolar, que també s'ajusta més al final de la temporada televisiva abans de l'estiu.

Un altre apunt: Coses del destí, la nova data escollida per l'adeu a Sálvame coincideix amb el dia de la mort de Mila Ximénez. El 23 de juny de 2021, la col·laboradora moria a casa seva a Madrid a conseqüència del càncer de pulmó que li havien diagnosticat mesos enrere. Dos anys més tard, els seus companys s'acomiadaran dels espectadors.

Per acabar: La substituta de Jorge Javier a les tardes de Telecinco serà Ana Rosa Quintana. La presentadora també continuarà vinculada al seu matinal, almenys fins a les pròximes eleccions generals, formant part de la taula política. Una decisió que no fa més que aprofundir en l'argument d'aquells que veuen electoralisme en els canvis a la graella.