La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

L'actor Maxi Iglesias enxampat fent-se petons amb una famosíssima presentadora catalana

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

L'actor que va protagonitzar la mítica sèrie d'Antena 3, Física o Química, està en boca de tothom després d'haver ser vist en una coneguda discoteca de Madrid fent-se petons amb una coneguda presentadora catalana.

Què sabem? Ja ho diu el refrany: la primavera la sang altera. I la sang de Maxi Iglesias està molt alterada. Tant, que recentment estat vist en una discoteca de Madrid passant-s'ho molt bé en companyia d'una exitosa presentadora catalana. Tots els detalls i la identitat d'ella, a continuació.

Què ha passat? Tal com s'ha conegut en el pòdcast de Mediaset, En todas las salsas, l'actor Maxi Iglesias ha gaudit d'una nit de passió amb una presentadora catalana. Una informació que ha donat a conèixer German González, redactor del programa Sálvame, que li ha arribat de fons molt fiables seves, segons ell mateix ha dit.

En profunditat: Uns petons amb molta passió que es van produir el passat 22 d'abril a Madrid, en una coneguda discoteca de la capital, que és molt popular, al voltant de les tres de la matinada. La presentadora famosa és la catalana Eva Soriano, nascuda a Reus, i que presenta un programa de ràdio matinal a Europa FM i també té programa propi a Movistar Plus, des de fa uns mesos. Maxi i Eva Soriano se segueixen a Instagram, des de fa temps, tot i que no s'intercanvien 'm'agrades' de manera pública.

A més: Tal com ha dit Germán González, Maxi Iglesias i Eva Soriano van marxar de la discoteca quan van veure que es van convertir en el centre d'atenció i que tothom estava pendent d'ells. I és que tots dos, ell actor i ella presentadora i monologuista, són molt coneguts.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maxi Iglesias (@maxi_iglesias)

Per acabar: Maxi Iglesias ha trencat fa poc la seva relació amb Stephanie Cayo, actriu, cantant i model peruana, amb qui fa uns mesos es va donar una segona oportunitat. Triomfarà l'amor entre l'actor i la catalana? O es quedarà només amb una nit de passió?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos