La Jungla
Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame'
Foto: Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame' | Telecinco
Televisió

La productora de 'Sálvame' encén la xarxa: comentadíssim vídeo sobre el futur del programa

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame'
Foto: Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame' | Telecinco

Sálvame no vol posar punt final a les seves emissions el proper 23 de juny, i aquest dilluns els comptes oficials de La fábrica de la tele han insinuat, des dels seus perfils públics, que el programa de Jorge Javier Vázquez podria tenir continuïtat.

Què en sabem? Es tracta d'un vídeo de pocs segons però amb un missatge que sembla clar: Sálvame podria continuar, d'alguna forma. Això és el que es desprèn de les imatges d'algú afegint tres punts suspensius, al costat del nom del programa, a la sorra de la platja. 

En detall: En qüestió de minuts, el vídeo ha esdevingut tendència a internet. I no és per menys, ja que dona a entendre que Sálvame podria continuar després de l'estiu. Tancada l'etapa a Telecinco, després de 14 anys, la rumorologia ja treballa a la xarxa amb tres grans hipòtesis possibles.

  • Que Sálvame marxi a una altra cadena.
  • Que es comenci a emetre des d'una plataforma.
  • Que implementi alguns canvis en el format i es reubiqui dins de les cadenes de Mediaset.

A més, sense confirmació oficial per part de la productora, que batalla per donar una sortida a l'equip de Sálvame, els col·laboradors del programa han reaccionat al vídeo sobre aquesta possible nova etapa.  Del "sempre hi ha futur" de María Patiño, als missatges amb emoticones de Laura Fa o el text de Núria Marín: "El millor sempre està per arribar".

D'on venim? Divendres 5 de maig, El Mundo va avançar que la nova direcció de Mediaset havia decidit cancel·lar Sálvame. El seu lloc l'ocuparà, a partir del mes de setembre, Ana Rosa Quintana amb un nou programa de tardes que ha generat sospites. La presentadora es mantindrà també al seu matinal, almenys fins a les properes eleccions generals, formant part de la taula política. Per aquest motiu, els últims dies han sorgit incomptables crítiques que assenyalen que l'adeu al programa de Jorge Javier és un moviment electoralista.