La Jungla
Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame'
Foto: Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame' | Telecinco
Televisió

Jorge Javier se sincera sobre el final de 'Sálvame': "Vull plorar cada dia"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame'
Foto: Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame' | Telecinco

Jorge Javier Vázquez ha respost, per fi, a la bomba televisiva de l'any: el final de Sálvame a Telecinco, després de 14 anys. Han passat més de deu dies des que es va conèixer la decisió de Mediaset, i el presentador ha esperat fins aquest dimecres per buidar el pap. Al seu blog de Lecturas, el de Badalona explica com ha viscut els últims dies.

Què en sabem? Divendres 5 de maig, el diari El Mundo avançava la notícia de la cancel·lació de Sálvame. L'equip del programa no en tenia ni idea, malgrat que el rumor circulava feia mesos. Ara, Jorge Javier confessa que és "a punt de plorar diverses vegades al dia", i celebra que almenys aquest daltabaix no l'ha enxampat enganxat a la beguda.

Què diu Jorge Javier?

  • "A mitjans de la setmana passada vaig tenir teràpia de grup i em van preguntar com estava. Em vaig quedar en blanc".
  • "Quan vaig digerir la notícia em va donar una baixada anímica".
  • "Em vaig preguntar: "I ara què faré?". Em va caure el món a sobre".
  • "Tant temps fabulant amb la idea de tenir més temps per mi i sentir que ara tindria tot el del món em donava ansietat".
  • "A Sálvame li he donat la vida sencera i no me'n penedeixo".

A més, Jorge Javier s'ha referit també als treballadors, que es queden sense feina a partir del 23 de juny. "Em poso sensible quan penso en tots els companys que no surten a la pantalla", expressa. També s'adreça als tertulians i col·laboradors quan diu: "He estimat i odiat aquest programa, però el que he viscut amb Sálvame és inusual. Des d'aquí els vull dir que han fet història".

Un altre apunt: Sobre les causes de la cancel·lació del format, Jorge Javier diu que no en coneix els motius, tot i que es refereix a dos episodis molt concrets que podrien haver precipitat el seu final. "Uns assenyalen a Rocío Carrasco com la destructora del programa; uns altres asseguren que me'l vaig carregar jo el dia que vaig exclamar allò de "rojos i maricons"".

Per acabar: El final de Sálvame i la seva substitució per part d'Ana Rosa Quintana ha generat també un terratrèmol polític, pel que suposa canviar Jorge Javier per la presentadora madrilenya. Fins i tot el president del govern espanyol s'ha interessat pel de Badalona: "Pedro Sánchez m'ha emplaçat a fer un cafè. He acceptat l'oferta, és clar. Ja és hora que ens coneguem".