La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Així és el caríssim vestit de Chanel que Tamara Falcó volia copiar pel seu casament

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Europa Press

La filla d'Isabel Preysler, Tamara Falcó, es casa el pròxim 8 de juliol en una cerimònia que tindrà lloc en el Palacio El Rincón, que va heretar del seu pare. Un casament amb Íñigo Onieva que no para de ser notícia.

Què sabem? En les últimes hores hem sabut que la firma que s'encarregava de dissenyar el vestit de Tamara Falcó pel seu gran dia ha tirat la tovallola. La firma ha dit que no i que deixa plantada a l'empresària quan falten dos mesos pel seu casament. Els motius que ha donat la firma, Sophie et Voilà, són les exigències i males formes de Tamara Falcó.

En profunditat: Aquest matí de dimarts 16 de maig s'ha sabut que la firma encarregada de dissenyar el vestit de Tamara Falcó, pel seu gran dia, ha dit tira la tovallola i finalment no farà el vestit. Una decisió que no ha agradat a Tamara Falcó, i a tot el seu entorn. I és que la influencer, que ha estat molt criticada per una foto retocada a les xarxes, només té dos mesos per trobar una persona que vulgui treballar amb ella i fer-li el vestit. Des de la prestigiosa firma Sophie et Voilà, liderada per Sofía Arribas i Saioa Goitia, han dit que Falcó, durant els mesos que han estat treballant, s'ha passat amb les exigències. També han dit que la idea de Tamara era fer que les dissenyadores copiessin un vestit de la firma Chanel. "La nostra ètica empresarial ens impedeix passar certs límits que podrien posar en perill l'autoria original del disseny", es pot llegir en el brillant comunicat que han fet públic des de Sophie et Voilà.

A més: Pel dia del seu casament, sembla ser, Tamara Falcó s'hauria inspirat en un caríssim vestit de la firma francesa Chanel. Un vestit d'alta costura que està exposat en el MET de Nova York. Un vestit midi, és a dir, per l'alçada dels turmells, i d'inspiració francesa. Un disseny que Tamara Falcó, que li sobren els diners, es podria pagar perfectament. Però com a bona garrepa prefereix no fer-ho i copiar-se'l.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Falcó (@tamara_falco)

Per acabar: El casament de Tamara Falcó amb íñigo Onieva promet portar molta cua. I és que des que es va saber que es casaven no s'han parat de publicar tota mena de notícies. Primer van haver de posposar la data del casament. Després es va saber que Enrique Iglesias no podria anar a la celebració i ara Tamara s'ha quedat sense vestit. Què serà el següent?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos